UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİKAPI MİTİNGİNE KATILAN KENAN İMİRZALIOĞLU VE KIVANÇ TATLITUĞ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!..

YENİKAPI MİTİNGİNE KATILAN KENAN İMİRZALIOĞLU VE KIVANÇ TATLITUĞ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!..

YENİKAPI MİTİNGİNE KATILAN KENAN İMİRZALIOĞLU VE KIVANÇ TATLITUĞ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!..

Türkiye, 7 Ağustos günü tarihi günlerinden birini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve üç siyasi parti liderinin bir araya geldiği “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde, Türkiye darbeye hayır dedi.

500’den fazla ünlü isim de düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitinginde” hep birlikte tek yürek oldu. Mitinge katılanlar arasında ünlü oyuncu Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu da vardı. Kenan İmirzalıoğlu, zaten demokrasi nöbetlerine katılarak da halkın sevgisini bir kez daha kazanmıştı.

7 Ağustos’taki “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy ile birlikte çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu, paylaştığı fotoğrafın altına “Türkiye’m, birlikte çok güzeliz” notunu düştü.

14 Mayıs’ta Cunda Adası’nda dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın aşkı demokrasi mitingine de damga vurdu. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun miting sırasında eşi Sinem Kobal’ın elini bir an bile bırakmaması dikkatlerden kaçmadı. Hatta miting sırasında muhabirlerin Halit Ergenç ile röportaj yaptıkları sırada Sinem ve Kenan’ın birbirine sarılarak mitingi izlemesi sosyal medyaya damgasını vurdu.

Çok duygulu ve özel bir günde olduklarını belirten Kenan İmirzalıoğlu, “Bence cumhuriyet tarihimizdeki en özel günlerden birini yaşıyoruz. Bu millet, bu alçak direniş karşısında şanlı bir direniş gösterdi” açıklamasını yaptı.

Aşırı derecede duygusal olduğunu dile getiren Kıvanç Tatlıtuğ ise, “Bu demokrasiye sahip çıkmak için burada toplanan bu saygı değer milletle, partililerle ve tüm devletimizle birlikte burada bulunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Tarık Eker – Uçankuş TV

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13