UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARİHİ "DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ" PENSİLVANYA'DA ENGELLENMEYE Mİ ÇALIŞILDI?..

TARİHİ "DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ" PENSİLVANYA'DA ENGELLENMEYE Mİ ÇALIŞILDI?..

TARİHİ "DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ" PENSİLVANYA'DA  ENGELLENMEYE Mİ ÇALIŞILDI?..

ABD'de yaşayan Türkler, Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'da kurulu dev ekrandan, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ni izleyip Türkiye'ye destek verdi. FETÖ üyeleri, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için çim biçme makinelerini çalıştırdılar ama amaçlarına ulaşamadılar.

İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi, FETÖ elebaşı Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'nın Saylorsburg kasabasında 'canlı yayınlandı'.

ABD'nin değişik eyaletlerinden gelen Türkler, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne destek vermek amacıyla Gülen'in Pocono dağı eteğindeki kompleksinin önünde toplandı. Türk vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla FETÖ karşıtı sloganlar attı.

ÇİM BİÇME MAKİNELERİNİ ÇALIŞTIRDILAR

FETÖ üyelerinin, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için Gülen'in kompleksinde ve etraftaki bazı evlerin bahçelerinde yüksek desibelli çim biçme makineleri çalıştırdıkları görüldü. Söz konusu makinaların, mitingin sesini bastıramadığı dikkati çekti.

FETÖ elemanları ayrıca, mitinge gelen Türkler araçlarını park edemesinler diye bölgedeki tüm park alanlarının önüne şerit çektiği gözlendi.


AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpensilvanya  fetö  miting