UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GERİ SAYIM BAŞLADI!.. MİTİNGE SAATLER OLMASINA RAĞMEN MİTİNG ALANI DOLMAYA BAŞLADI!.. PEKİ ULAŞIM NASIL SAĞLANACAK?..

GERİ SAYIM BAŞLADI!.. MİTİNGE SAATLER OLMASINA RAĞMEN MİTİNG ALANI DOLMAYA BAŞLADI!.. PEKİ ULAŞIM NASIL SAĞLANACAK?..

GERİ SAYIM BAŞLADI!.. MİTİNGE SAATLER OLMASINA  RAĞMEN MİTİNG ALANI DOLMAYA BAŞLADI!.. PEKİ ULAŞIM  NASIL SAĞLANACAK?..

Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne vatandaşlar gelmeye başladı. Mitinge saatler olmasına rağmen alana gelen vatandaşlar koşarak alana girdi.

Yenikapı'da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi için girişler başladı. Sabah saatlerinden itibaren miting alanına giden vatandaşlar, güvenlik kontrolünden geçirilerek alana giriş yaptı. İçeri giren vatandaşların, sahneye yakın bölgelerden yer bulabilmek için adeta birbiriyle yarıştığı görüldü. Koşarak alana giren vatandaşlar, ön kısımlara doğru ilerledi.

15 BİN POLİS GÖREV YAPIYOR

Demokrasi ve Şehitler Mitingi için yoğun güvenlik önlemleri de alındı. 15 bin polisin görev yaptığı alan çevresinde 6 adet arama noktası kuruldu. Mitinge gelen vatandaşlar, polisler tarafından tek tek arandı.

Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi için ulaşım İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz sağlanacak.

OTOBÜSLE ULAŞIM

Mitinge Anadolu ve Avrupa yakasından otobüslerle ulaşılabilecek. Farklı noktalardan miting alanına ring seferleri yapılacak.

Engelli vatandaşlar için 50 adet otobüs tahsis edilirken, engelli araçları için araç sayısı kadar engelli tabelası hazırlandı.

KAZLIÇEŞME'DEN YÜRÜNECEK

Kazlıçeşme, otobüsler için park alanı olacak. Otobüslerle gelen katılımcılar Kazlıçeşme’den Yenikapı miting alanına yürüyerek gidecek. Yaşlı ve çocuklar için ise Kazlıçeşme-Yenikapı arasında 20 adet otobüs ring seferleri yapacak.

DENİZDEN ULAŞIM

Deniz yoluyla miting alanına ulaşım kiralanan 200 adet vapur, tekne gibi deniz taşıtı ile olacak. Ayrıca kiralanan 50 adet deniz aracı da ring seferleri yapacak. Deniz yoluyla 12 noktadan ulaşım sağlanacak.

Bakırköy, Silivri, Yenikapı, Sirkeci, Eyüp, Sütlüce, Haliç Kongre Merkezi, Beykoz, Üsküdar, Kadıköy, Pendik ve Adalar iskelelerinden deniz araçları hareket edecek.

METROBÜS, MARMARAY, METRO

Metrobüs, Marmaray ve metro hatları da saat 24.00'e kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek. Alana gitmek isteyen katılımcılar için aktarma noktaları, ana istasyonlar ve miting alanına yakın metro duraklarından ring seferleri de yapılacak.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMİTİNG  YENİKAPI  DEMOKRASİ NÖBETİ