UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜSKÜDAR’DAKİ DEMOKRASİ NÖBETİNE 9 YILDIR SİYASETTEN UZAK KALAN ESKİ BAKAN MEHMET AĞAR DA KATILDI!..

ÜSKÜDAR’DAKİ DEMOKRASİ NÖBETİNE 9 YILDIR SİYASETTEN UZAK KALAN ESKİ BAKAN MEHMET AĞAR DA KATILDI!..

ÜSKÜDAR’DAKİ DEMOKRASİ NÖBETİNE 9 YILDIR SİYASETTEN UZAK KALAN ESKİ BAKAN MEHMET AĞAR DA KATILDI!..

Darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" öncesi son kez kentin çeşitli noktalarında bir araya gelirken, Kısıklı'daki demokrasi nöbetine eski Bakan Mehmet Ağar da katıldı.

Türkiye’nin büyük bir uçurumun eşiğinden döndüğünü söyleyen Ağar, "Asker üniformasını ne şekilde üzerine giydiği belli olmayan bir grubun, devletine ve milletine karşı kalkışmasını, önce Allah, sonra milletimizin büyük dayanışması ve elbette ki o milletin lideri olarak Cumhurbaşkanımızın gerçekten anayasada geçen şekli ve ruhuyla Başkomutanlığı en iyi şekilde temsili, akamete uğratmıştır. Cumhurbaşkanımızın verdiği bir talimatla bir yandan milletimiz bir yandan emniyet kuvvetimiz, bir yanda darbeci hainlere ayak uydurmayan ve asker üniformasını şerefle taşıyan askerimiz, her yerde canla başla çalışan kamu yöneticilerimiz devreye girdiler ve sabah mübarek ezan sesleri içerisinde bu girişim akamete uğradı” şeklinde konuştu.

Türk milletinin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Ağar, şöyle devam etti:

"Konuşmak kolay ama çıplak bedeniyle elinde bayrağıyla o tankın, o kurşunun üzerine giden yürek, bulunmaz bir yürektir. Bu yürek imanlı, inançlı Müslüman Türk milletinin yüreğidir. Hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağımız şehitlerimiz var. Gazilerimiz var, evde ekmeği yokken çıkıp tankın önüne atan insanlara hepimizin minnet ve haysiyet borcu var. Onların vatanlarına ailelerine sahip çıkma borcumuz var."

Dokuz yıldır siyasetten uzak olduğunu fakat 15 Temmuz’da bir vatandaş olarak FETÖ ve benzerlerine karşı mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında durmanın milli bir sorumluluk olduğunu söyleyen Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’yi çöküşe sürükleyecek bir süreci son derece itidalli, soğukkanlı ve imanlı bir şekilde yönettikten sonra bütünleştirici ve bileştirici liderliğiyle de örnek bir duruş sergilediğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmehmet ağar  demokrasi nöbeti