UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İSTANBUL’DA HALKA HİTAP ETTİ!..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İSTANBUL’DA HALKA HİTAP ETTİ!..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İSTANBUL’DA HALKA HİTAP ETTİ!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından bir derneği ve ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olan Çetin Can'ın ailesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından notlar;

* Bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. Her şeyden önce 15 Temmuz 2016 ülkemizdeki FETÖ'cü terör örgütünün askeri elbiseye bürünmüş bu terör örgütünün darbe girişimini sizler engellediğiniz için teşekkür ediyorum. 

* Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kardeşlerim şu ana kadar 240 şehidimiz var, 2 bin 200'e yakın gazimiz yaralımız var. Unutmayın şehitlik sıradan bir vaka değildir. Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Onlar diridir bilemezsiniz. Çetin ölmedi, aramızda.

* Onlar Peygamberimizin en yakındırlar. Milletime inanıyorum, milletime güveniyorum, milletimi meydanlara davet ettiğim o gece 3 saat içinde meydanları 10 binlerin, 100 binler toplandı. Darbeler tarihini ters yüz eden bir tarihtir. Siz bu tarihi tam tersine çevirdiniz. Tarih yazdınız, dünya bunu yazacak.

* Bu ülkeyi bölemeyecekler. Türkiye büyüdü, büyümeye devam ediyor. Onlar Türkiye'yi bölmek istedikçe Türkiye büyüdü.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrecep tayyip erdoğan