UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!.. "OYUNCU OLMAK İSTEMEMİN TEK SEBEBİ EVİN FATURALARINI ÖDEYEBİLMEKTİ"

ÜNLÜ OYUNCUDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!.. "OYUNCU OLMAK İSTEMEMİN TEK SEBEBİ EVİN FATURALARINI ÖDEYEBİLMEKTİ"

ÜNLÜ OYUNCUDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!.. "OYUNCU OLMAK İSTEMEMİN TEK SEBEBİ EVİN FATURALARINI ÖDEYEBİLMEKTİ"

Eva Mendes, geçtiğimiz nisan ayında abisi Carlo Mendes'i kaybetmiş, aynı hafta ikinci kızı Amada Lee'yi dünyaya getirmişti. Hassas bir dönemden geçen 42 yaşındaki aktris, Latina dergisine konuştu.

Mendes röportajının satırbaşları şöyle:

"İki kızım var. Büyük kızım henüz 2 yaşında bile değil, küçüğü ise daha bebek. Anne olmakla ilgili büyük laflar etmek için erken. Şu anda uykusuz gecelerle başa çıkmaya ve onlarla keyifli vakit geçirmeye çalışıyorum. Kızlarım Esmeralda ve Amada arasında bir bağ oluşuyor. Bunlar çok özel anlar"

"ANNEM İSPANYOLCA KONUŞUNCA UTANIRDIM"

Şu anda evde oturup çocuklarımla ilgileniyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum ve bunun keyfini çıkarıyorum.

"Bir tarafım Kübalı... Babam, 70'li yaşlarında ve halen İngilizce konuşmuyor. Eskiden bu bana işkence gibi gelirdi ama şimdi bunu çok sevimli buluyorum. Küçükken, annemle alışveriş merkezine giderdik ve o İspanyolca konuşunca utanırdım. 12-13 yaşlarında tek istediğim, ortama uyum sağlamaktı. Şimdi ise tam tersi. Yaşınız ilerledikçe, sizi farklı kılan şeyleri sevmeye başlıyorsunuz"

Kızlarımız, birden çok kültürün yaşandığı bir evde büyüyor. Annem ve ben, evde İspanyolca konuşuyoruz, Küba müzikleri dinliyoruz ve yerel yemekler pişiriyoruz.

"BU HİSSİ HİÇ KAYBETMEYECEĞİM"

"Kendimi hem Kübalı, hem de Amerikalı hissediyorum. ABD'ye göç ederek bize birçok fırsat sunan anneme teşekkür ediyorum. İki kültürü de tanıyıp bağ kurmak, özel bir hediye gibi"

"Küçükken, oyuncu olmak istememin tek sebebi, evin faturalarını ödeyebilmekti. Hala bazen 'Faturaları nasıl ödeyeceğim?' diye düşünürüm. Sonra hatırlarım ve 'Bu ay rahatım' derim. Sanırım bu hissi hiç kaybetmeyeceğim"

"Büyükannemin ismi Amada, annemin ismi Eva. Büyük kızımın ismi Esmeralda Amada, küçüğü ise Amada Lee. Küçük kızımız doğduğunda birkaç farklı isim düşündük. Latin geleneğinde, bebeklere sürekli aynı isimler konulur. Ryan, kızımıza Eva ismini koymayı teklif etti. Ancak annem, ben ve kızımızın adının Eva olması, biraz fazla olacak diye düşündük. Bu nedenle büyükannemin adı Amada'da karar kıldık" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREVA MENDES  AÇIKLAMA