UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ALİ EYÜBOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

İŞTE TÜRKİYE'NİN ÖZLEDİĞİ TABLO

7 Ağustos Pazar günü Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk yaşanacak.

Yenikapı’daki “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde Türkiye tek yürek olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin katılması kesindi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinge katılmayacak ama bir heyet gönderecekti. Anlaşılan o ki Başbakan’ın açtığı telefon ve Erdoğan’ın davette ısrar etmesi etkili oldu ve Kılıçdaroğlu da mitinge katılacağını açıkladı.

Türkiye’de ilk kez olacak bir şey bu.

15 Temmuz’dan önce biri, “Gün gelecek Cumhurbaşkanı, Başbakan, CHP ve MHP genel başkanları aynı podyumda el ele insanları selamlayıp, konuşma yapacaklar” dese, ne yapardık ona?

“Kafayı yemiş” insan muamelesi yapar, tanıdık psikiyatr tavsiyesinde bulunurduk.

Rüyamızda bile görsek inanamayacağımız vatan, millet, bayrak ve demokrasi eksenindeki bu birlik ve dayanışma ruhuna kim limon sıkarsa, FETÖ’cü vatan hainlerinin değirmenine su taşımış olur...

Oya Doğan Vatan

ALTINSOYLULAR GELİYOR

Birkaç ayda ülke olarak başımıza öyle şeyler geldi ki, korkuyu, öfkeyi, çaresizliği, kahramanlığı aynı anda hissettik. Psikolojimiz iki uç duygu arasında gidip geldi. Hatta bu yolculuk devam diyor. İşte böyle dönemlerde izleyici eğilimleri de değişiyor. Yüzünü gülümsetecek işler görmek istiyor. Oysa Türk izleyicisinin ekran tercihi genellikle dramdır. Ancak siyasi ve ekonomik krizlerde ibre komediye kayar. Sadece kendimle bile bunu test edebiliyorum. 15 Temmuz’dan beri komedi türünde filmler izliyorum. Kafamı dağıtmak, gülümsemek istiyorum. Bu dönemde ekrana kaliteli, bizden bir komedi dizisi gelirse de tutacağına adım kadar eminim. Malum yeni sezon drama demek, iyi bir komedi genellikle kanallara bile sunulmaz diye düşünürken Kanal D’nin yeni bir dizi için hazırlık yaptığını duydum. Eğer uygulaması da dinlediğim kadar keyifli olursa bu sezon tutmuş bir komedimiz olabilir.

Bennur Yıldırımlar oynuyor

Dizinin adı Altınsoylular. Hikayesinde Kaynanalar, Bizimkiler gibi yıllarca bizi ekrana bağlayan işlerin dokusu, duygusu var. Genel yönetmen koltuğunda Türkan Derya oturuyor. Yönetmenliğini ise Murat Aksu yapıyor. 03 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide; Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Ünal Yeter rol alıyor. Dizi; Kayserili kalabalık bir aileyi anlatıyor. Onların hayat ritmini ise beklenmedik bir şekilde ailenin içine düşen iki genç bozuyor. Dizinin oyuncu seçimleri halen devam ediyor. Yetenekli pek çok oyuncuyu tanıma fırsatı bulacağımız bir iş izlemeyi hayal ediyorum. Bu kadroda Ankaralı Dikmen’de Tahliye karakterine hayat veren Serap Matyaş’ı da gözlerim aradı.

Mesut Yar Posta

YÜZME ENGELLİ KIZLARIMIZ ÇOĞALDI!

Geçtiğimiz yaz yayınlanan Çilek Kokusu Dizisinde Aslı, İlişki Durumu Karışık dizisinde ise Ayşegül yüzme bilmedikleri için dizinin esas oğlanlarından ders alıyorlardı. Sahneler su gibi aklımda. Bu yıl da yeni yüzme engellilerimiz Şahane Damat ( Star TV ) dizisinde ve Aşk Laftan Anlamaz ( Show TV ) dizisinde Hayat olarak belirlendi... Geçtiğimiz yaz ile bu yaz arasında çok da fark yok. En azından sahneler açısından. Yine kızlarımız naz niyaz içinde yüzme öğrenmeye çalışıyorlar ve yine baklava dükkanı gibi esas oğlanlarımız havuzlarda sanki milli yüzücü yetiştirmeye çalışıyorlar. Bir tuhaf ayrılık!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV