UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN YENİKAPI MİTİNGİ AÇIKLAMASI!..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN YENİKAPI MİTİNGİ AÇIKLAMASI!..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN YENİKAPI MİTİNGİ AÇIKLAMASI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Yenikapı mitingiyle ilgili açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

"Sayın Bahçeli ve Sayın Kılıçdaroğlu'na bildiğiniz gibi daha önce yazılı olarak davetimi yapmıştım. Pazar günü yapılacak mitingi, milletin demokrasi ve şehitlerimize sahip çıkma buluşmasını çok önemsediğimiz için cumhurun başı olarak böyle bir buluşmayı Türkiye'nin en büyük meydanına yapalım istedik. Liderlerin orada bulunmasını çok çok önemsedim. Parlamentomuzun Başkanı Sayın İsmail Kahraman'a da davetimizi yaptık.

Davetimizin tamamı gerçekleşmiş oldu. Şimdi de pazar günü gelecek olan tüm davetlilerimizle birlikte inşallah, sadece İstanbul'da bunu yapmıyoruz, 80 vilayette meydanlarda toplanılacak. Megabordlardan ortak yayın yapılacak. Tüm Türkiye bunu izleyecek.

Programın içinde çeşitli etkinlikler olacak. Ordumuzun mehderi 239 kişiyle orada olacak. 239 şehidimiz anısına. Tüm İstanbullu kardeşlerim partili, partisiz, tek özelliği partisinin bayrağıyla değil, Türk bayrağıyla orada tek bayrak olarak el ele, tek vatan, tek devlet anlayışıyla buluşacağız."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13