UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİDEO HABER!.. MURAT DALKILÇ GECELERDE, PEKİ EŞİ MERVE BOLUĞUR NEREDE?..

VİDEO HABER!.. MURAT DALKILÇ GECELERDE, PEKİ EŞİ MERVE BOLUĞUR NEREDE?..

VİDEO HABER!.. MURAT DALKILÇ GECELERDE, PEKİ EŞİ MERVE BOLUĞUR NEREDE?..

Murat Dalkılıç Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen başarılı popçu Dalkılıç'a, Fenerbahçe Kulübü'nden forma hediye edilmişti.

İlk olarak çıktığı halı saha maçlarıyla ilgili konuşan Dalkılıç, “Topu sektirirken bile öldüm. O topçular nasıl koşturuyor öyle? Bundan sonra asla televizyon başında laf etmeyeceğim.” açıklamasını yaptı.

Zaman zaman halı saha maçlarına çıktığını söyleyen Dalkılıç, bu alanda çok iddialı olmadığını ama elinden geleni yaptığını söyledi.

Son olarak “Epik” adlı albümünü çıkartan ünlü popçuya klip çekimlerinin nasıl gittiği soruldu. “Her şey güzel gidiyor. Klip de Ordu’da çekildi. Şelaleden atladım.” yanıtını veren Dalkılıç, hakkında çıkan boğulma tehlikesi yaşadığına dair haberleri doğruladı.

Murat Dalkılıç, “Böyle bir boğulma tehlikesi atlattım ama orada can güvenliğimi sağlayacak bir sürü insan vardı. Üzerimdeki kıyafetlerden ve postalın ağırlığından dolayı zorlandım. Son anda kurtuldum.” dedi ve “Güçlü bir erkeğim” diyerek espri yaptı.

Eşi Merve Boluğur’un ne yaptığı sorulunca Dalkılıç, şöyle yanıt verdi: “İş görüşmesinde. Bu aralar ikimiz de biraz yoğunuz.”

Merve Boluğur ile aynı reklam projesinde oynamak gibi bir düşüncelerinin olup olmadığı soruldunca ünlü popçu “Evet var, düşünüyoruz” diyerek eşiyle birlikte yer alabilecekleri yeni bir projenin müjdesini verdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Tarık Eker - Uçankuş

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat dalkılıç