UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OSMANLISPOR UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖN ELEME TURU RÖVANŞ MAÇINDA TARİHİ BAŞARIYA İMZA ATTI!..

OSMANLISPOR UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖN ELEME TURU RÖVANŞ MAÇINDA TARİHİ BAŞARIYA İMZA ATTI!..

OSMANLISPOR UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖN ELEME TURU RÖVANŞ MAÇINDA TARİHİ BAŞARIYA İMZA ATTI!..

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçında Kalju'yu 2-0 yenerek Play-Off Turu'na yükseldi. Başkent ekibi ilk maçta da rakibine karşı 1-0'lık üstünlük kurmuştu.

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, Estonya temsilcisi Nomme Kalju'yu 2-0 mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'na katılmaya hak kazandı.

Maça hızlı başlayan Osmanlıspor'da 4. dakikada Erdal Kılıçaslan'ın sağ taraftan kullandığı köşe atışında altı pas içinde iyi yükselen Numan Çürüksu'nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: (0-1) 20. dakikada Sidorenkov'un soldan kullandığı köşe atışında, altı pas önünde Ugge'nin kafa vuruşunda kaleci Karcemarskas topu çelmeyi başardı. Kaleciden dönen topu önünde bulan Dmitrijev'in sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 29. dakikada Rusescu ile Delarge arasındaki verkaç sonrasında top son olarak Delarge'ın önünde kaldı. Bu futbolcu topu biraz sürdükten sonra yerden düzgün bir vuruşla kalecinin solundan ağlara gönderdi: (0-2) Karşılaşmanın ilk yarısı Osmanlıspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkini yarıda mücadelede üstünlüğünü koruyan ve kontrolü elinde tutan Osmanlıspor defansta hata yapmadı. Mücadele Osmanlıspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken başkent temsilcisi UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off Turu'na yükseldi. Osmanlıspor'un rakibi yarın çekilecek kuranın ardından belli olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERosmanlıspor