UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORMANLIK ALANDA 3 GÜN ÖNCE CESEDİ BULUNAN KADER KAYA'NIN KATİL ZANLISI YAKALANDI!..

ORMANLIK ALANDA 3 GÜN ÖNCE CESEDİ BULUNAN KADER KAYA'NIN KATİL ZANLISI YAKALANDI!..

ORMANLIK ALANDA 3 GÜN ÖNCE CESEDİ BULUNAN KADER KAYA'NIN KATİL ZANLISI YAKALANDI!..

Ormanlık alanda 3 gün önce cesedi bulunan Kader Kaya'nın kızın katil zanlısı yakalandı.

Eskişehir'de cesedi bulunan genç kızın katil zanlısı  olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve  Cinayet Büro Amirliği ile Odunpazarı Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi ekipleri,  3 gün önce Kanlıpınar Mahallesi Çamlık mevkisindeki ormanlık alanda iç  çamaşırıyla boğulmuş olarak bulunan Kader Kaya'nın (18), katil zanlısının  yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Organize Sanayi Bölgesi, Kanlıpınar Mahallesi ile olay yeri  yakınlarında bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı, 100'e yakın  vatandaşla görüştü.

Cinayeti evli ve 2 çocuk babası Metin Y'nin (30) işlediğini belirleyen  ekipler, şüpheliyi Erenköy Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakaladı.  Gözaltına alınan Yılmaz, Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün  ardından jandarma ekiplerine teslim edildi. Fotomodellik yaptığı bildirilen Kader Kaya'nın, olay günü Organize  Sanayi Bölgesindeki bir giyim fabrikasına çekime gittiği öğrenildi.

ORMANA GÖTÜRÜP TECAVÜZE KALKIŞMIŞ

Gözaltına alınan Metin Yılmaz polislere işsiz olduğunu, geçen hafta perşembe günü Organize Sanayi Bölgesi'ne iş aramak için gittiğini, saat 11.00 sıralarında yolda otostop yapan Kader Kaya'yı otomobiline aldığını belirtti.Metin Yılmaz, fotomodellik yaptığını söyleyen Kader Kaya'yı ormanlık alana götürüp cinsel ilişkiye girmek istediğini, ancak karşı çıkıp direndiğini anlattı. Bağıran Kader'in sesini kesmek için çamaşırını ağzına soktuğunu öne süren Yılmaz, kızın bu sırada öldüğünü söyledi.

Polisler tarafından jandarmaya teslim edilen Metin Yılmaz'ın sorgulamasının sürdüğü belirtildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkader kaya