UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REALITY ŞOV YILDIZI AİLE'NİN KÖTÜ GÜNÜ!.. HANGİ ÜNLÜ İSMİN ANNESİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ?..

REALITY ŞOV YILDIZI AİLE'NİN KÖTÜ GÜNÜ!.. HANGİ ÜNLÜ İSMİN ANNESİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ?..

REALITY ŞOV YILDIZI AİLE'NİN KÖTÜ GÜNÜ!.. HANGİ ÜNLÜ İSMİN ANNESİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ?..

Kardashian/Jenner ailesi her attıkları adımla adlarından söz ettiriyor. Son olarak Kylie Jenner’ın 19’uncu yaşını görkemli bir partiyle erken kutlayan reality şov yıldızı aile, bu defa kötü bir haberle gündeme geldi.

Kardashian/Jenner kardeşlerin annesi Kris Jenner, ABD’nin Calabasas şehrindeki evine yakın bir yerde trafik kazası geçirdi.

Bir hafta önce satın aldığı, ABD'deki satış fiyatı 250 bin dolar olan (725 bin lira) değerindeki Rolls Royce marka otomobiliyle geçirdiği kazada yaralanan Jenner’a olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Kardashian/Jenner ailesi de kısa sürede olay yerindeki annelerinin yanına gitti.

OTOMOBİLDE BÜYÜK HASAR

Kris Jenner’ın otobanda bir başka araçla çarpıştığı kazada, bir hafta önce satın aldığı Rolls-Royce marka otomobilinin ön kısmı büyük hasar aldı.

TWITTER'DAN DUYURDU

10 Ağustos’ta 19 yaşına girecek olan ve önceki gün erken doğum günü partisiyle yeni yaşını kutlayan Kylie Jenner, Twitter hesabından takipçilerine annesinin durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Kaza ile ilgil sosyal medyadan açıklama yapan Kylie Jenner, “Annem iyi. Kazayı haber alır almaz olay yerine gittim, çünkü annem yalnızdı" yazdı.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Otomobili annesi Kris Jenner yerine kendisinin kullandığı ve kaza sonrası annesi kullanıyor izlenimi verdikleri dedikodularına Twitter hesabından sert yanıt veren Kylie Jenner, “Aman Tanrım. O benim annem. Annemin otomobili. Hemen olay yerine annemin yanına ulaştım, çünkü o yalnızdı” yazdı.

KRIS JENNER'DAN İLK MESAJ

Kaza sonrası E! News’e konuşan Kris Jenner, kazadan dolayı sarsıldığını ve elinin yaralandığını söyledi.

Olay yerine ilk ulaşanlardan Khloe Kardashian'ın tedirgin ve korkmuş hali dikkat çekti.

Kim Kardashian'ın eşi Kanye West ise, olay yerine ulaştıktan sonra elinden telefonunu bırakmayarak kaza hakkında telefonla bilgilendirme yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13