UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL: ÖZCAN DENİZ'İN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ BÜYÜK ÖFKESİ!..

UÇANKUŞ ÖZEL: ÖZCAN DENİZ'İN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ BÜYÜK ÖFKESİ!..

UÇANKUŞ ÖZEL: ÖZCAN DENİZ'İN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ BÜYÜK ÖFKESİ!..

Özcan Deniz ile evlilik planları yaptığı genç sevgilisi yeniden ayrıldı. Oysa yakın zamana kadar çift, beraberdi ve Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay’la çektiği “İkinci Şans” isimli film çekimlerini bitirir bitirmez soluğu sevgilisi Buse Narcı’nın yanında almıştı. Marmaris’te demirli teknesine giden 44 yaşındaki Özcan Deniz, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buse Narcı ile bir araya gelmişti. Buse Narcı, sevgilisiyle geçirdiği keyifli anları fotoğraflamış ve Instagram hesabından paylaşmıştı. Geçen mart ayında ayrıldıkları ve Buse Narcı’nın boynuna yaptırdığı Özcan yazılı dövmeyi sildireceğini iddia edilmişti. Ancak Özcan Deniz ile Buse Narcı ikilisi, barışıp tekneyle Yunan adalarına açılmıştı.

Bu mutluluk kısa sürdü. Çift, kavga edip ayrıldı. 

Özcan Deniz, Albert Camus’nun “Olmayacak insanlarla olmayacak hayaller kurduğum için, en çok da kendimden af diliyorum” sözleriyle sert bir gönderme yaptı.

Özcan Deniz’den 21 yaş küçük olan Buse Narcı da sosyal medya sayfasından “Bazı insanlar kişiliklerinin eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine, eksiklerini başkalarının masumiyetlerine dil uzatarak kapatmayı, sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek bir günah keçisi bulmayı tercih ederler” sözünü  paylaştı ve altına “Ve hayatlarında her zaman kaybeden olurlar...” notunu ekledi.

Oyunculuk ve sunuculuk yapan Buse Narcı, 2013 yılında katıldığı Kim Milyoner Olmak yarışmasıyla dikkat çekmiş ve Kenan Işık’ın sorduğu ilk soruda elenmişti. Buse Narcı, bir yıl önce de 'Bugün Ne Giysem?' yarışmasına katılmıştı.

 

BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözcan deniz  buse narcı  uçankuş