UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL, MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL, MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL, MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

'EN BİRİNCİ BENİM'

Baktım kanalların “En birinci ben oldum” haberleri arka arkaya geliyor. Mesela Show TV, “Temmuz ayında total kategorisi, prime time ve ABC1 kategorisi prime time birincisi olduk.” diye yazmış. Sonuç: “Temmuz ayının en beğenilen kanalı Show TV.” “Yaz, FOX’la Bir Başka Güzel” diyen FOX da “A / B SES kategorisinde tüm gün ve prime time temmuz ayının en çok izlenen kanalı FOX oldu” diye duyurmuş. ATV, iki birincilik ilan etmiş. “ATV, yayınladığı dizi ve programlarıyla temmuz ayında tüm gün kişiler ve tüm gün +20 ABC1 statüsünde en çok izlenen kanal oldu” diye söylemiş. Hatta “10 aydır zirvedeyiz” diye de belirtmiş. İkinci birinciliği, “Cem Öğretir’in anchormenliğini yaptığı ATV Ana Haber Bülteni

1 Ağustos AB Sosyal Statü de +20, ABC1 statüsünde en çok izlenen haber bülteni oldu” diye duyurmuş. Veriler o kadar çok ki, her kanal kendi meşrebine göre birincilik ilan edebiliyor. Bu arada belirteyim ev ahalisi, Öğretir’i takdirle izliyor ve “Hiç uyumuyor mu?” diye soruyorlar.

Mevlüt Tezel Sabah - Günaydın

FETÖ, FB'NİN ŞAMPİYON OLMASINI ENGELLEDİ Mİ?

"Ben Galatasaray'dan 20 yaşındayken ve gol atarken gönderildim, sadece ben değil herkes 'Seni yediler' diyor!"

"SABAH'la yaptığım ilk röportajdan sonra büyük baskı oldu... Zaman Gazetesi'ne çağırıp 'Hakan Şükür'e hakkımı helal etmiyorum sözlerini yalanla' diye baskı yaptılar!"

"Hamza Hamzaoğlu'nu önce Eyüp'e, ardından da Akhisar'a gönderdiler. Onun ayrıldığı yerlere de hep Cihat Arslan getiriliyor. Uğur Tütüneker de bu çarkın içindeydi!"

"Hakan Şükür özellikle futbolu bırakıp milletvekili olduktan sonra takımlara antrenör gönderme yetkisine sahipti!"

Bu açıklamalar Mustafa Kocabey'e ait, Sabah Spor'da yayınlandı. Bahadır Çetinkaya'yı kutlarım, önemli bir habere imza attı.

Mesut Yar Posta

SONUÇLAR ORTADA

Terör örgütü FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında Tv evreninde dengeler değişti. Haber kanalları temmuz ayını en çok konuşulan yayın organları olarak bitirddiler… İnterpress’in yaptığı araştırmaya göre geçtiğimiz ay hakkında en çok haber yapılan kanal açık arayla CNN Türk oldu… Büyük kanalların ana haber bültenlerini bile geride bırakan bu performans beni şaşırtmadı doğrusu. Çünkü bende de kumandanın ilk sıralarında artık haber kanalları yer alıyor… CNN Türk’ü izleyen haber kanalları da sırasıyla NTV, HaberTürk, A Haber ve TRT Haber oldu. En çok izlenen ana haber bülteni ise reyting sıralamasını baz alırsak  ATV Ana Haber oldu!.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV