UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL: ‘’EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’’DAN AYRILAN MÜJDE UZMAN, HANGİ REYTING REKORTMENİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

UÇANKUŞ ÖZEL: ‘’EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’’DAN AYRILAN MÜJDE UZMAN, HANGİ REYTING REKORTMENİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

UÇANKUŞ ÖZEL: ‘’EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’’DAN AYRILAN MÜJDE UZMAN, HANGİ  REYTING REKORTMENİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

Müjde Uzman bir sezon boyunca, Atv'de seyirciyle buluşan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde öteki kadın ‘Nazlı’ karakterine hayat vermiş ve performansıyla beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu, sezon sonunda Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'la başrollerini paylaştığı diziden ayrılmıştı. Özel hayatıyla ön plana çıktığı için veto yediği iddialarının aksine yapımcıyla karşılıklı anlaşarak projeden ayrıldığını duyuran Uzman, soluğu Bodrum tatilinde almıştı. 

Müjde Uzman'ın yeni sezonda yeni bir projede oynayıp oynamayacağı merak konusuydu. Bu soru nihayet cevap buldu. Güzel oyuncunun reyting rekortmeni bir diziden çıkıp yine çok izlenen başka bir projeye transfer olduğu ortaya çıktı. Müjde Uzman, Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun başrolünü oynadığı "Kiralık Aşk"ta rol alacak.

Uzman'la yapılan anlaşma şimdilik gizli tutuluyor. Yeni bölümleri yine Star TV'de ekrana gelecek olan diziden sezon finalinde ‘Yasemin’ karakterine başarıyla hayat veren Sinem Öztürk de şok bir kararla ayrılmıştı. Dizinin kadrosuna katılan Müjde Uzman "Kiralık Aşk"ın yeni sezonunda tansiyonu yükseltecek.

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13