UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUTKUNUZ OLACAK! BODRUM MERKEZ’DE MARINA VISTA OTEL’İN TERASINDA MÜZİK VE EĞLENCENİN YENİ İSMİ SOPRANO’S!..

TUTKUNUZ OLACAK! BODRUM MERKEZ’DE MARINA VISTA OTEL’İN TERASINDA MÜZİK VE EĞLENCENİN YENİ İSMİ SOPRANO’S!..

TUTKUNUZ OLACAK! BODRUM MERKEZ’DE MARINA VISTA OTEL’İN TERASINDA MÜZİK VE EĞLENCENİN YENİ İSMİ SOPRANO’S!..

Senem Çapa & Aykut Gürel çifti,  Bodrum  Soprano’s’u iyi ve kaliteli müziğin mekanı olarak tasarlayarak misafirlerinin kendilerini birer Soprano gibi hissedebileceği bir ortam yarattılar.

Bodrum Marina, lezzetli restoranları ve canlı müzik kulüplerinin yanı sıra muhteşem Bodrum manzarasına sahip yeni bir enerjiye, Exclusive Lounge Bar’ına, kavuştu.

BODRUM’ UN İLK KOKTEYL BARI!..

Soprano’s’un kokteyllerinin kodunu, tutkuyla yaratılmaları oluşturuyor. Dünyanın en iyi barmenlerinin adeta nişan arması olan “World Class Barmeni” ünvanlı Caner Doğan, kişiye özel tasarladığı ve ödül aldığı kokteyllerini, barın arkasında büyük bir titizlikle hazırlıyor.  Miksoloji sanatını, tatlı, ekşi, baharatlı kombinasyonlarından çok daha fazlasıyla icra eden Caner Doğan’ın, her biri farklı bir karakter olan kokteyllerini keşfetmelisiniz.  Soprano’s barının yıldızı olan bu sosyal kokteylleri, 20.00-22.00 saatleri arasında Bodrum yat limanı ve kale manzarasına karşı tadıp geceye geçinizi keyiflendirebilirsiniz.

BODRUM,  KONFORLU, KEYİFLİ, EĞLENCELİ VE ŞIK BİR YAZA HAZIR!..

Müziğin ve eğlencenin gücünü hissedebildiğiniz mekan güçlü bir kadro ile sezona giriş yaparak  Bodrum’ un gece hayatında ön sıraya yerleşti.

İç ve dış mekanıyla kendinize ayırdığınız özel anları zirveye taşıyan Soprano’s,   Bodrum Marina manzaralı lounge oturumu, özel locaları ve 3 farklı şekilde dizayn edilmiş bar stantları ile keyif ve eğlenceyi harmanladı. Diğer barların aksine yuvarlak şekillenen barı ile de en saygın içki markalarını ve onların özel kokteyllerinin karmasını tercihlerinize sunuyor. Zengin kokteyl menüsünün yanında Big Chef’in Soprano’s için özel hazırladığı yemek menüsü ile Soprano’s’ da; Şampanya içerikli Callas’ dan Martini Figaro’ ya, Vivaldi’den Domingo’ya kadar birbirinden niş kokteyller yer alıyor.

Bu sezonun buluşma, eğlence ve en önemlisi keyif mekanı Soprano’s,  sosyal yaşamın ve gecenin keyif durağı olarak Bodrum severleri bir araya getiriyor.  Dekorasyonu, barı, mini snack menüsü, Soprano’s ‘a özel hazırlanan keyifli müziği ile sağladığı ambiyansla marka, her geleni müdavimi yapacak!

ÜNLÜ RESIDENT DJ’LER SOPRANO’S’TA

Soprano’s, Aykut Gürel direktörlüğünde; müzik zevkiyle de Bodrum’da farklılık yaratacak. Glam, Jazz, Chill-Out, Türkçe 80’ler ve 90’ların en yeni editlerine de yer veren geniş bir playlist sunacak. Ünlü Dj’lerin sadece Soprano’s‘a özel editlediği coverlarını dinleyebileceğiniz mekanda müziğin ritmine kapılacaksınız. Bir yandan Skid Row‘dan In A Darkened Room dinlerken, ardından Axel Rudi Pell‘den The Temple Of The King ya da Ajda Pekkan'dan Düşünme Hiç dinleyebileceğiniz sayılı mekanlardan biri olarak adından sıkça söz ettirecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAykut Gürel  Bodrum  Soprano