UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSPANYOL EKİBİ ATLETICO MADRID’DEN GALATASARAY’A ŞOK!..

İSPANYOL EKİBİ ATLETICO MADRID’DEN GALATASARAY’A ŞOK!..

İSPANYOL EKİBİ ATLETICO MADRID’DEN GALATASARAY’A ŞOK!..

Galatasaray ile Atletico Madrid arasında 6 Ağustos'ta oynanması planlanan hazırlık maçı iptal oldu. Madrid ekibi güvenlik gerekçesiyle Türkiye'ye gelmeyeceğini Galatasaray yetkililerine bildirdi. Bu gelişme Sarı-Kırmızıların tüm planlarını alt üst etti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 Ağustos'ta Türk Telekom Arena'da Atletico Madrid'i ağırlayacak Galatasaray, Madrid cephesinden gelen kararla şoka uğradı.

Diego Simeone'nin çalıştırdığı Atletico Madrid, 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra, güvenlik endişesi duyulması nedeniyle Sarı-Kırmızılı yönetime Türkiye'ye gelmeyeceğini bildirdi.

Daha önce Galatasaray yönetiminden güvenlik garantisi isteyen Atletico Madrid, futbolcuların da ısrarıyla son kararını maça gelmemek olarak verdi.

Bu gelişme sonrası Sarı-Kırmızılıların tüm planları alt üst oldu. 13 Ağustos'ta Beşiktaş'a karşı oynanacak Süper Kupa öncesi ciddi bir prova olarak gördüğü Atletico Madrid'e karşı takımın son durumunu göremeyecek Jan Olde Riekerink, başka bir takımla maç ayarlanması için yönetime rapor sundu.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Atletico Madrid'in son dakikada verdiği bu karar sonrası yeni bir hazırlık maçı için takım arayışlarına başladı.

Öte yandan Galatasaray resmi sitesinden Atletico Madrid maçının iptal edildiği resmen duyuruldu.

Açıklama şöyle:

“6 Ağustos 2016 Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Galatasaray - Atletico Madrid hazırlık maçı İspanyol kulübünün talebi doğrultusunda iptal edilmiştir. Atletico Madrid Kulübü’nden gelen yazıda, ülkede yaşanan özel durumlar öne sürülmüş ve bir başka tarihte yeniden hazırlık maçı oynama isteği dile getirilmiştir.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGALATASARAY  atletico madrid