UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Mesut Yar Posta

AMA O SÜPER KAHRAMAN DEĞİLMİŞ!

Şahane Damat (Star TV) dizisinde sanat dünyasının Diva’sı olarak lanse edilen Peri, önce balkondan sonra tekerlekli sandalyeden uçuverdi… Önce hastane  sonra da tekerlekli sandalyeye bağlı bir hayat derken bizim Peri bir türlü iyileşemedi… Oysa biz hızlı tüketen izleyiciler kahramanlarımızın tıpkı Akasya Durağı, Beni Affet vesaire dizilerde olduğu gibi şıpın işi ayaklanması telaşını taşırırız…

Peri’nin bu iyileşemeyen hali müptelası olduğumuz(!) kurşun işlemeyen süper karakter imajına çok ters düşüyor. Nedir yani böyle bir gerçekçilik kaygısı efendim? Hahaha!

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

TRT YILDIZLARINI HARCIYOR

Zafer Kiraz, TRT’nin içinden çıkmış ve kanalın haber bültenlerini izlenir kılmayı başarmış bir isim. Yani TRT’nin yıldızı. Şimdi TRT onu harcıyor ve yerine dışarıdan bir isim getiriyor. Tijen Karaş da  ilginin üzerinde olduğu bir isim. Neden bu görülmüyor? TRT kendi starlarını görmüyor! Erhan Çelik meselesi değil altını çizeyim.

DİZİLERE REKLAM YOK

Bir kanal yöneticisiyle konuşuyordum: “10 gündür reklamlar sıfıra yakın. Soma faciasında böyle olmuştu” dedi. Düzelecek, daha doğrusu öyle olması lazım. Ama bu olağanüstü durumun dizi projelerini de etkileyeceğini düşünüyorum.

Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

YEŞİM CEREN BOZOĞLU PASTEL’İN YENİ DİZİSİNDE

‘O Hayat Benim’in yapım şirketi Pastel Film, FOX için ‘Kalbimdeki Deniz’ adlı yeni bir diziye başladı. Senaryosunu Funda Çetin’in yazdığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği dizinin başrollerini Kutsi ile Özge Özberk paylaşacaklar.

Pastel Film’in yeni dizideki sürprizi Kutsi ve Özge Özberk’i bir araya getirmek değil, şirketin çektiği ‘O Hayat Benim’den olaylı bir şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu ile yeniden anlaşması oldu.

Bozoğlu’nun “Ben gidersem bu dizi biter” demesinden sonra köprünün altından çok sular aktı ve günün sonunda Yaşar İrvül, oğlu Efe’nin yapımcılığını üstlendiği dizi için ünlü

oyuncuyla el sıkışıp, yeni bir sayfa açtı. Çekimleri ağustosun ikinci haftasında başlayacak ve yeni yayın döneminde ekrana gelecek dizide Sebahat Kumaş, Batuhan Ekşi ve Hazal Adıyaman gibi isimler de oynayacak.

Yüksel Aytuğ Sabah - Günaydın

DURUŞMALAR CANLI YAYINLANIR MI?

Öneri, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. CHP Lideri, tutuklanan kalkışmacılarla ilgili davaların, televizyondan canlı yayınlanmasını teklif ederek, bunun şeffaflığı arttıracağını, böylece halkın ne olup bittiğini daha iyi anlayıp, demokrasi bilincinin daha da gelişeceğini söyledi.

1960 darbesinin ardından Yassıada'da merhum Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının yargılanması sırasında milletin nasıl transistörlü radyolarının başına üşüşüp, heyecanla duruşmaları dinlediğini büyüklerimden çokça duymuştum. Eminim, davalar televizyondan canlı yayınlanırsa reyting rekorları kıracaktır. Ama bunun için 'yayın ihalesine çıkılması' da gerekebilir. Çünkü potansiyel reklam hacminin ucu bucağı olmayacaktır.

Bir de... Duruşmaların naklen yayını acaba dizi sektörünün sonu olur mu? Zira önlerinde canlısı varken, banttan yayınlanan Kurtlar Vadisi'ni kim izlesinki.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV