UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYA BU İDDİAYLA ÇALKALANIYOR! KOMEDYEN ATALAY DEMİRCİ FETÖ'CÜ MÜ ÇIKTI?..

SOSYAL MEDYA BU İDDİAYLA ÇALKALANIYOR! KOMEDYEN ATALAY DEMİRCİ FETÖ'CÜ MÜ ÇIKTI?..

SOSYAL MEDYA BU İDDİAYLA ÇALKALANIYOR! KOMEDYEN ATALAY DEMİRCİ FETÖ'CÜ MÜ ÇIKTI?..

Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonu Atalay Demirci'nin önce Younow ardından Twitter hesabı hacklendi. Twitter hesabından gizli görüşmeleri yayınlandı. En çok dikkat çeken yazışma Enes Kanter'le konuştuğu para konusu oldu.

Ayyıldız Tim tarafından hacklenen Twitter hesabı sonrasında gizli görüşmeleri ve konuşmaları yayınlayan ekip oldukça ses getirecek dosyalar yayınladı. Özellikle tüm konuşmaların ve para konularında isimleri geçenleri ve konuşmaları teker teker yayınladılar. Şimdi bu konuşmaların gerçek olup olmadığı araştırılıyor.

İlk olarak yıllardır bilinen Fethullah Gülen ve Atalay Demirci'nin yan yana olan fotoğrafı yayınlandı. Bu fotoğraf yıllarca Fake olarak esprili şekilde kullanılan fotoğrafın gerçek olduğunu iddia ettiler.

İŞTE O FOTOĞRAF!

Konuşmaları sonrasında en çok dikkat eden konuşma ise, Enes Kanter'le geçtiğimiz günlerde konuşulan konular oldu. Enes Kanter konuşmada, şu anda para olmadığını ve NBA paraları önümüzdeki hafta yatınca kullanacaklarını dile getiriyor. Atalay Demirci ise tedbir amacıyla seni siliyorum diyerek konuşmayı tamamlıyor.

İŞTE ENES KANTERLE KONUŞMASI!

Twitter hesabı hacklenen Atalay Demirci’nin hakkında çıkan bu şok iddiaya ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERatalay demirci  fetö  hack