UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAFTALAR ÖNCE İLK KEZ UÇANKUŞ TV DUYURMUŞTU!.. İBRAHİM TATLISES YAKINDA NİKAH MASASINA MI OTURUYOR?..

HAFTALAR ÖNCE İLK KEZ UÇANKUŞ TV DUYURMUŞTU!.. İBRAHİM TATLISES YAKINDA NİKAH MASASINA MI OTURUYOR?..

HAFTALAR ÖNCE İLK KEZ UÇANKUŞ TV DUYURMUŞTU!.. İBRAHİM TATLISES YAKINDA NİKAH MASASINA MI OTURUYOR?..

İlk kez Uçankuş TV’nin duyurduğu İbrahim Tatlıses, efsaneleşen aşkı, bir dönem asistanı da olan o talihsiz silahlı saldırıda kendisiyle aynı kaderi paylaşan Damla Buket Çakıcı ile evlilik yolunda.

İbrahim Tatlıses ve Damla Çakıcı'nın ilişkisi olduğu günlerce konuşuldu. İkili hep inkar etti... Ama bu aşk uzun süre dilden dile dolandı.

Bu aşkın ardından İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğramış, sonrasında da tedavi süreci başlamıştı... Ve bu saldırı sırasında Damla Çakıcı da yanındaydı, o da ağır yaralanmıştı! Sonrasında ikisi de iyileşti. Ama yolları ayrıldı.

Aylar geçti ve İbrahim Tatlıses boşandı.

Sonrasında dedikodular hiç bitmedi, bu aşka dair. Hatta İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından zaman zaman “ben bitti demeden bitmez” mesajı veriyordu. Milli takım bile onun sözünü slogan yapmıştı... İbo bitti demeden bitmezdi.Daha sonra bir sürpriz daha oldu. Ve  Damla'da boşandı.

Yıllar sonra, birliktelikleri, dostlukları, aşkları dillere destan olan ikili aniden bir araya gelip ortaya çıktı.

İkiliyi yan yana gören herkes şoka girerken, görünen köy kılavuz istemiyordu. Hakikaten de İbrahim Tatlıses'in dediği gibi bitti demeden bitmemişti bu aşk!..


Ve bugün bu ünlü ikilinin evleneceği iddiaları dilden dile dolaştı. Kulislerde konuşulan son dedikoduya göre, ibrahim Tatlıses nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Tatlıses asistanı Damla Buket Çakıcı’ya evlilik teklif etmiş.İbrahim Tatlıses’in, “Damla geldi, hayatım değişti. Kendimi geldim. En kısa zamanda nikah kıyacağım” dediği iddia ediliyor.


İBRAHİM TATLISES VE DAMLA BUKET ÇAKICI'NIN BİR ARAYA GELDİĞİ O ÇOK ÖZEL ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13