UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “NO:309” İLE “AŞK LAFTAN ANLAMAZ”IN KAPIŞMASINI DÜN KİM KAZANDI? “ERHAN ÇELİK İLE ANA HABER”İN İLK RATING KARNESİ!..

RATING ANALİZİ! “NO:309” İLE “AŞK LAFTAN ANLAMAZ”IN KAPIŞMASINI DÜN KİM KAZANDI? “ERHAN ÇELİK İLE ANA HABER”İN İLK RATING KARNESİ!..

RATING ANALİZİ! “NO:309” İLE “AŞK LAFTAN ANLAMAZ”IN KAPIŞMASINI DÜN KİM KAZANDI? “ERHAN ÇELİK İLE ANA HABER”İN İLK RATING KARNESİ!..

Dün “No:309” her iki grupta da zirveyi kimselere bırakmamış…

Totalde 4.85 rating 17 share alan dizi, AB grubunda ise 4.69 rating 17 share alarak her iki grupta da ilk sırayı kimselere bırakmamış. Her yayınlandığı gün rakiplerine kabus dolu dakikalar yaşatan, tekrarıyla bile yeni bölümüyle ekrana gelene birçok iddialı diziyi gerisinde bırakan Demet Özdemir, Furkan Palalı’lı “No:309”, önümüzdeki haftalarda da zirvenin en büyük adayı olacak gibi görünüyor…

“AŞK LAFTAN ANLAMAZ” ZİRVE TAKİBİNDE!..

Yayın hayatında ilk ayını dolduran, kadrosunda Burak Deniz, Hande Erçel gibi isimleri barındıran “Aşk Laftan Anlamaz”, dün hem total hem de AB grubunda 2. sırada bulunuyor.

Totalde 4.10 rating 14 share alan dizi, AB grubunda ise 3.22 rating 12 share alarak her iki grupta da zirvenin ensesine yerleşmiş. Total grubunda “No:309” ile kıyasıya rating savaşı veren “Aşk Laftan Anlamaz”, AB grubunda ise rakibinin aldığı rating-share’lere oranla gerilerde seyretmiş. Rekabetin sıkı olduğu çarşamba gününe damgasını vuran bu iki dizinin sıkı çekişmesi bakalım önümüzdeki haftalarda nelere sahne olacak?..

ANA HABERLER YARIŞI VE “ERHAN ÇELİK İLE ANA HABER”!..

Her gün kıyasıya savaş içerisine giren ana haberlerde, dün total grubunda zirvenin sahibi 2.31 rating 12 share ile “Show Ana Haber” olmuş. 2. sırada “Fox Ana Haber” yer alırken, 3. sırada ise “Kanal D Ana Haber” bulunuyor…

AB grubunda ise zirve 2.37 rating 14 share ile “Fox Ana Haber”de. Bu çetin savaşta total grubunda zirvede olan “Show Ana Haber” ise AB grubunda 2. sırada yer alırken 3. sırada ise “Kanal D Ana Haber” bulunuyor.

Dün ilk kez Trt 1’in Ana Haberini sunan Erhan Çelik ise rakiplerine oranla gerilerde yer almış. Totalde 0.88 rating 4 share alarak 48. olan “Erhan Çelik ile Ana Haber”, AB grubunda ise 1.08 rating 6 share alarak 23. sırada bulunuyor. Rakiplerinin bir hayli gerisinde kalan ve “Euro 2016” karşılaşmalarının olduğu günlerde aldığı iyi sonuçları bir türlü geri kazanamayan Trt 1 Ana Haber, Erhan Çelik’in gelmesiyle canlanır mı bilinmez ama bir önceki gün ile kıyaslandığında hem sıralamada hem de rating-share’lerinde tabii ki bir günde yükseliş içerisine giremediği görülüyor. Bakalım önümüzdeki günlerde ana haberler yarışında neler yaşanacak?..

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..




SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  medya  rating analizi  serkan güzel