UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“GÜLÜMSE YETER” YİNE YÜZLERİ GÜLÜMSETMEYİ BAŞARDI! “ŞAHANE DAMAT” VE “KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE”DE SON DURUM NE? VE “BENİMSİN!..”

“GÜLÜMSE YETER” YİNE YÜZLERİ GÜLÜMSETMEYİ BAŞARDI! “ŞAHANE DAMAT” VE “KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE”DE SON DURUM NE? VE “BENİMSİN!..”

“GÜLÜMSE YETER” YİNE YÜZLERİ GÜLÜMSETMEYİ BAŞARDI! “ŞAHANE DAMAT” VE “KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE”DE SON DURUM NE? VE “BENİMSİN!..”

Dün total ve AB grubunun zirvesinde “Gülümse Yeter” yer alıyor…

Totalde 4.67 rating 17 share alan dizi, AB grubunda ise 3.75 rating 15 share ile her iki grupta da ilk sırada bulunuyor. 2. bölümüyle ekranlara gelen dizi, ilk bölümde aldığı iyi sonuçları (Totalde 1’inci, AB’de 2’nci olmuştu) korumayı başarmış görünüyor. Bakalım önümüzdeki haftalarda dizi bu istikrarlı grafiğini sürdürebilecek mi?..

“ŞAHANE DAMAT” ZİRVE TAKİBİNDE!..

Star Tv ekranlarında yayınlanan “Şahane Damat”, dün totalde 2.06 rating 7 share ile 5. sırada yer alırken, AB grubunda ise 1.64 rating 6 share ile 8. sırada bulunuyor.

“Gülümse Yeter” ile girdiği yarışı her iki grupta da kaybeden, “Kanıt Ateş Üstünde”yi totalde geçip AB’de gerisinde kalan dizinin, share’lerinde ise 2’li hanelere ulaşamaması dikkatlerden kaçmıyor…

“KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE” ZİRVE MÜCADELESİNDEN UZAKLAŞTI!..

Geçtiğimiz hafta totalde 4’üncü, AB grubunda ise zirvede yer alan “Kanıt Ateş Üstünde”, dün hem oranlarında hem de sıralamada geçtiğimiz haftaya göre gerilerde yer almış…

Totalde 2 rating 7 share ile 7. sırada yer alan dizi, AB’de ise 1.89 rating 7 share ile 6. sırada bulunuyor. Her iki grupta da ilk 5’e giremeyen “Kanıt Ateş Üstünde” bakalım önümüzdeki hafta toparlanma sürecine girebilecek mi?..

“BENİMSİN” FİNAL BÖLÜMÜYLE İLK 10’A GİRDİ!..

Haftalardır zirve mücadelesinde adeta ecel terleri döken “Benimsin”, dün final bölümüyle ekranlara geldi…

Totalde 1.69 rating 6 share ile 9. sırada yer alan dizi, AB’de ise 0.86 rating 3 share ile 30. sırada bulunuyor. Haftalar sonra total grubunda final bölümüyle ilk 10’a girip 9. olan dizi, bu şekilde yüzleri gülümseten bir sonuçla ekran macerasını sonlandırmış…

Rating analizlerimiz devam edecek…


MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  medya  rating analizi  serkan güzel