UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL: HALİT ERGENÇ'E SON ANDA HAYIR DİYEN CANAN ERGÜDER, NURGÜL YEŞİLÇAY'LI ‘KÖSEM SULTAN’LA ANLAŞTI!..

UÇANKUŞ ÖZEL: HALİT ERGENÇ'E SON ANDA HAYIR DİYEN CANAN ERGÜDER, NURGÜL YEŞİLÇAY'LI ‘KÖSEM SULTAN’LA ANLAŞTI!..

UÇANKUŞ ÖZEL: HALİT ERGENÇ'E SON ANDA HAYIR DİYEN CANAN ERGÜDER, NURGÜL YEŞİLÇAY'LI ‘KÖSEM SULTAN’LA ANLAŞTI!..

Geçen sezon reyting karnesi kötü çıkan ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’’, yeni bir dizi olarak sil baştan hazırlanıyor. Sadece senaristi aynı kalan diziyi bu sezon Çağatay Tosun yönetecek. Yeni bölümlerde ‘’Kösem Sultan’’ rolünü canlandıracak olan Nurgül Yeşilçay, sonunda anlaşmayı imzaladı. Ünlü oyuncunun koştuğu şarta göre dizinin adı yine ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’’ olacak. Ancak alt başlık olarak ‘4. Murat’a karşı gibi bir başka ifade daha kullanılacak. Dizide ‘Kösem Sultan’ın 40'lı yaşlarındaki haline can verecek olan Nurgül Yeşilçay'ın oğlunu yani ‘4. Murat’ı Metin Akdülger oynayacak.

HALİT'E "HAYIR" DEMİŞTİ

Öte yandan diğer netleşen erkek oyunculardan biri Burak Yamantürk oldu. Yakışıklı oyuncu son olarak ‘’Acı Aşk’’ dizisinde rol almıştı. Dizinin flaş transferlerinden biri ise Canan Ergüder... Eski rol arkadaşı Kenan Ece'yle evlilik planı yapan güzel oyuncu, bu sezon en çok teklif alan isimlerin başında yer aldı. Halit Ergenç'in başrolünü eşi Bergüzar Korel'le paylaşacağı "Vatanım Sensin" adlı diziden gelen teklifi son anda para aşamasında reddeden Canan Ergüder'e ‘’Yıldızların Altında’’ ve ‘’Kösem Sultan’’ dizilerinden teklif geldi. ‘’Güllerin Savaşı’’ dizisinde canlandırdığı ‘Gülfem Sipahi’ karakterindeki performansıyla kendisine hayran bırakan Canan Ergüder, ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’’a "Evet" dedi.

BİRBİRLERİNE RAKİP OLACAKLAR

Öte yandan dizinin yeni sezon bölümleri son anda bir değişiklik olmazsa yine Star TV'de perşembe akşamları ekrana gelecek. Böylece Kanal D'de aynı saatte ekrana gelmesi planlanan Halit Ergenç'in yeni projesiyle reyting savaşına girecek. Yakın zamanda ise Nurgül Yeşilçay ile Halit Ergenç'in partner olması için son ana kadar pazarlıklar sürmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi iki star oyuncu birbirine rakip olacak. Bakalım reytinglerde zirveye hangi oyuncunun dizisi yerleşecek?

BİRSEN ALTUNTAŞ
birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13