UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! MEHMET ALİ ERBİL’E CEREN AŞKI YARADI! ATV ARTIK NORMAL YAYINA DÖNMELİ! ZİRVE, “ÇELİK ADAM”IN... VE HAYATIMIN AŞKI!..

RATING ANALİZİ! MEHMET ALİ ERBİL’E CEREN AŞKI YARADI! ATV ARTIK NORMAL YAYINA DÖNMELİ! ZİRVE, “ÇELİK ADAM”IN... VE HAYATIMIN AŞKI!..

RATING ANALİZİ! MEHMET ALİ ERBİL’E CEREN AŞKI YARADI! ATV ARTIK NORMAL YAYINA DÖNMELİ! ZİRVE, “ÇELİK ADAM”IN... VE HAYATIMIN AŞKI!..

Dün hem total hem de AB grubunda zirve “Çelik Adam”da...

Totalde 2.64 rating 11 share alan film, AB grubunda ise 2.44 rating 11 share alarak her iki grupta da zirveyi kimselere bırakmayarak dün ilk sıraya yerleşmiş...

MALİ’NİN GÜMDEM OLMASI “ÇARKIFELEK”E YARADI!..

Mehmet Ali Erbil ile Rafet El Roman’ın eşi Ceren El Roman’ın aşk yaşadığı haberi, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mali’nin gündeme gelmesi en çok da sunucusu olduğu “Çarkıfelek”e yaramış görünüyor.

Total grubunda 2.63 rating 11 share ile 2. sırada bulunan “Çarkıfelek”, AB grubunda ise 2.25 rating 11 share alarak 4. sırada yer almış. Özel hayatıyla gündem olmasından sonra merak edilme unsurunu ratinglerine de yansıtan Mali’li “Çarkıfelek”in önümüzdeki günlerdeki akıbeti bakalım nasıl olacak?..

“HAYATIMIN AŞKI” ZİRVE TAKİBİNDE AMA...

Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu’lu “Hayatımın Aşkı”, dün hem total hem de AB grubunda 3. sırada yer almış...

Totalde 3. sıraya 2.54 rating 9 share ile yerleşen dizi, AB grubunda ise 2.25 rating 9 share almış. Zirve takibini sürdüren “Hayatımın Aşkı”nın share’lerinde 2’li haneleri görememesi dikkatlerden kaçmıyor. Diziye acilen el atılmalı ve zirveye yerleşip share’lerinde ise 2’li hanelerden düşmeyecek hamleler yapılması gerekli...

ATV NORMAL YAYINA ARTIK DÖNMELİ, ÇÜNKÜ...

Darbe teşebbüsü olduğu günden bu yana A Haber ile ortak yayın yapan Atv, habercilik konusunda da kendini o günden bu yana kanıtlamış durumda...

Bir yanda hem ana haberler yarışında rakiplerine nefes aldırmayan “Atv Ana Haber”, diğer yandan ise bültenleriyle birçok rakibini geride bırakan programlar...

Ancak bizce artık ATV normal yayına dönmeli... Darbe girişimi haberleri ise grubun sadece A Haber kanalında olmalı...

Evet, biz de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümetin, “Meydanları bıraklayın” çağırısına tamamiyle katılıyoruz.

Televizyonlar da bu önemli sınavdan gerçekten de çok önemli bir başarıyla, takdir edilecek şekilde geçmiştir.

Ancak, dizi ağırlıklı kanallardan olan ATV’nin hala sadece darbe girişimi haberleri vermesi, psikolojik ve ekonomik açıdan, özetle normale dönme bakımından geciktirici bir önem taşıyor.

Zaten A Haber, izlenme oranı en yüksek haber kanallarından biri...

Ve bundan sonrasında ATV normal yayın akışına dönerse (Kanal D, Star, Show TV ve Fox gibi) normalle açısından ve özellikle de psikolojik açıdan ekonominin acil normale dönmesi bakımından çok önemli olduğu düşüncesindeyiz.

Rating analizlerimiz devam edecek…

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  medya  rating analizi  serkan güzel