UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “YÜKSEK SOSYETE”NİN ZİRVE İNADI! BEKLENEN OLDU, ÇİZGİ FİLMLER LİSTELERİ ALT ÜST ETTİ! VE ANA HABERLERDE SON DURUM!..

RATING ANALİZİ! “YÜKSEK SOSYETE”NİN ZİRVE İNADI! BEKLENEN OLDU, ÇİZGİ FİLMLER LİSTELERİ ALT ÜST ETTİ! VE ANA HABERLERDE SON DURUM!..

RATING ANALİZİ! “YÜKSEK SOSYETE”NİN ZİRVE İNADI! BEKLENEN OLDU, ÇİZGİ FİLMLER LİSTELERİ ALT ÜST ETTİ! VE ANA HABERLERDE SON DURUM!..

Dün hem total hem de AB grubunda zirve “Yüksek Sosyete”de...

Geçtiğimiz hafta her iki grupta da ilk sırada bulunan “Yüksek Sosyete”, zirve mücadelesinde rakiplerine bu hafta da nefes aldırmamış. Total grubunda 5.61 rating 20 share alan dizi, AB grubunda ise 4.15 rating 16 share alarak her iki grupta da zirveye adını yazdırmış. İki haftadır rating savaşında yaşanan zirve mücadelesinden alnının akıyla çıkan “Yüksek Sosyete”nin bu ihtişamlı rating mücadelesi bakalım önümüzdeki haftalarda nelere sahne olacak?..

“ANA HABERLER YARIŞI”NDA SON DURUM!..

Son günlerde yaşanan olaylardan dolayı ana haberler de bir hayli sıkı rekabet içerisine girdi ve bu süreçte Atv ile A Haber ortaklığında yayınlanan bültenlerin bir hayli dikkat çektiği, günlerdir bahsettiğimiz bir durumdu. Peki dün izleyenlerin tercihi ne oldu?..

Total grubunda ana haberler yarışında zirvede “Show Ana Haber” yer alıyor. “Show Ana Haber” total grubunda 2.67 rating 10 share alarak 2. sıraya yerleşmiş. “Show Ana Haber”in hemen ardından ise 2.55 rating 11 share ile “Fox Ana Haber” geliyor...

AB grubunda ise “Fox Ana Haber” bu yarışta zirvede yer alıyor.  Fox Tv ekranlarında yayınlanan haber bülteni, 2.65 rating 12 share alarak AB grubunda 2. sırada, ana haberler yarışında ise zirvede yer almış. AB grubunda “Atv Ana Haber” 2. sırada yer alırken “Kanal D Ana Haber” ise 3. sırada bulunuyor...

AB’NİN İLK 20’SİNE 4 ÇİZGİ FİLM GİRDİ!..

Çizgi filmlerin son zamanlarda bir hayli dikkat çektiğinden, rating listelerinde üst sıralarda yer aldığından ve önümüzdeki günlerde listelerde daha da üst sıralarda yer alacağından bahsetmiştik, ki öyle de oldu...

AB grubunda ilk 20’ye 4 tane çizgi film sokmayı başaran Trt Çocuk, bizi haklı çıkardı ve kumanda hakimiyetinin gerçekten de çocuklarda olduğunu kanıtladı. Gündüz kuşağında yayınlanan 4 çizgi filmin de ilk 20’ye girmeyi başarması ve Prime Time’da yayınlanan birçok dizi-programı gerisinde bırakması gerçekten de alkışlanacak cinsten. Bu duruma okulların kapalı olması da büyük bir etken tabii ki. Sonuçlardan da anlaşılacağı gibi en azından önümüzdeki günler için de çizgi filmlerin rating hakimiyeti değişemeyecek...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  medya  rating analizi  serkan güzel