UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GELİN DAMAT DEMOKRASİ NÖBETİNDE!.. "BİZDE VATAN AŞKI HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"

GELİN DAMAT DEMOKRASİ NÖBETİNDE!.. "BİZDE VATAN AŞKI HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"

GELİN DAMAT DEMOKRASİ NÖBETİNDE!.. "BİZDE VATAN AŞKI HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"

15 Temmuz tarihinden beri süren ve her gün on binlerce kişinin darbeye karşı demokrasi nöbeti tuttuğu Hükümet Meydanının sürpriz konukları vardı. Mücahide Aktunç (Bal) ile Yusuf Bal evlendikleri gece, on binlerce kişinin bulunduğu hükümet meydanına gelerek darbeye karşı verilen demokrasi mücadelesine destek verdi.

Genç çift ellerinde Türk Bayrağı ve Rabia bayrağı ile kalabalığın içerisinde slogan atarken Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun dikkatini çekti.

Konuşma yapılan platformdan inen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, genç çifti platforma davet etti. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Yusuf Bal ile Mücahide Bal’ın evlilik gecesinde evlerine gitmek yerine demokrasiye sahip çıkmak adına Hükümet Meydanı’na gelerek sürpriz yaptıklarını ifade etti.

Nikahları tazelendi

Daha önce nikah kıyan genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tazeledi. On binlerce kişinin huzurunda yeniden nikah kıyan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, gelin ile damadı karı koca ilan etmeden önce, vatanına, milletine bağlı, darbelere karşı şerefli ve namuslu bir nesil yetiştirmeleri sözünü aldı.

Çiftin nikah şahitliğini Vali Abdullah Erin ve eşi Gülhan Erin ile Belediye Başkanı’nın eşi Fulya Kutlu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez yaptı.

Vali Abdullah Erin, genç çiftlerin hayatlarını umutlarını, geleceklerini birleştirdiğini belirterek, “Allah mesut etsin” dedi.

Daha sonra Adıyaman’ın kanaat önderlerinden Ahmet Doğan dua ederek, genç çiftlere huzur ve mutluluk diledi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, “Meydanda bütün Adıyaman burada derken bir sürpriz yaşadık. Bugün evlenen Yusuf ve Mücahide kardeşlerimiz düğün sonrasında evlerine gitmek yerine demokrasi meydanına, milli irade nöbetine geldiler. Bize moral verdiler, destek verdiler. Ben bu kadar olağanüstü bir günlerinde dahi vatan ve millet sevgisini her şeyin üzerinde tutan Yusuf ve Müchide kardeşimi tebrik ediyorum” dedi.

Damat Yusuf Bal ise konuşmasında, “Bizde vatan aşkı her şeyden önce gelir. Öncelikle vatan diyoruz. Eve gitmek yerine buraya geldik, burayı tercih ettik çünkü vatan bizim her şeyimiz. Gerekirse canımız pahasına biz vatanımızı savunuruz” ifadelerini kullandı.

Gelin Mücahide Bal’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını ve sonuna kadar onunla beraber olacaklarını kaydetti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERADIYAMAN  DEMOKRASİ  NÖBET