UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUAT AVNİ'NİN ABİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN KULLANICIDAN ŞOK PAZARLIK!..

FUAT AVNİ'NİN ABİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN KULLANICIDAN ŞOK PAZARLIK!..

FUAT AVNİ'NİN ABİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN KULLANICIDAN ŞOK PAZARLIK!..

İstanbul emniyeti bugün gerçekleştirdiği operasyonla kimliği merak konusu haline gelen Fuat Avni'yi yakaladı. Fuat Avni, Başbakanlık'ta çalışan Akif Mustafa Koçyiğit isimli biri çıktı. Ancak Twitter'daki bir hesap bomba etkisi yarattı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bugün Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'ne operasyon düzenlendi. Başbakanlıktan bilgi sızdıran İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit gözaltına alındı.

Akif Mustafa Koçyiğit'in Fuat Avni olduğu ortaya çıktı. Fuat Avni'nin bulunmasının ardından Mustafa Koçyiğit adına ağabeyi tarafından Twitter'da açıldığı iddia edilen bir hesap bomba tweet'ler atmaya başladı. İnternethaber.com'a göre ağabey Koçyiğit adeta kardeşi için devletle pazarlık yapmak istediğini belirtti.

İşte o Twitter hesabından atılan tweetler:

"Mustafa'nın abisiyim. Bu gözaltı kararı kesinkes saçmalıktır. O, defaaten Fuat Avni'nin kimler olduğunu bildirmiştir. Kurban yaptınız siz!

Gözaltına alınacağını bilmesine rağmen görevini bırakmadı, kaçmadı. Zira kardeşim, FETÖ denen terör örgütünden çok çekti.siz kurban yaptınız.

Amacınız Fuat Avni ekibini yakalamak değil, siz de çok iyi biliyorsunuz ki onu teşhir ettiklerinde ucunun 'kime' dokunacağını.kurban değiliz.

Davutoğlu neden susuyor? Madem kardeşim, Fuat Avni'ye data sağlıyor, Davutoğlu neden susuyor. Kurban olmayacağız.

Kardeşimin can güvenliğini sağlayın, Fuat Avni ve arkasındaki ekibi hakkında her şeyi anlatayım.

Devletimize bir şart sunmuyorum. Alelade bir abi olarak kardeşimin hayatından endişe ediyorum. Şimdilik kısa çöp diyor ve susuyorum.

1. Fuat Avni hesabı 8 kişi tarafından yönetiliyor. İsim babası, Emre Uslu'dur.

2. Data kaynakları arasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne sızdırılmış kişiler, AK Parti'den mv'ler, hatta 2 bakan da mevcut.

Sonun elimden olacak. Bizi kurban edemeyeceksin Kısa Seyfi! Korkma sırası sana geldi. Korkma, titre. @fuatavni_f

Kısa Seyfi Kimdir Twitter'da neden TT oldu?

3. Hatırlarsanız, Kısa Seyfi, Külliye'ye DHKP-C'li biri sızdı demişti. Külliye'de yakalanan ilk FETÖ'cüydü; fakat fazlası vardı ve hala var.

4. Kısa Seyfi hesabını kullananların tamamı yurtdışında. Güvenlik önlemi olarak, TOR kullanıyorlar ve virtual telefonla kayıtlılar.

5. Emre Uslu, hesabı bir dönem kullandı. Bariz typo'lar yapınca dikkat çekti ve daha sonra yazmasına izin verilmedi.

Darbe girişimi sırasında hocanızın yanındaydınız hepiniz. Yine başaramadınız Kısa Seyfi, ki bu son taşınızdı. Kaybettiniz. @fuatavni_f

Benden şüphelenmeden önce kaç kişiyi aradınız Kısa Seyfi? Tapeleri nasıl elde ettiğinizi de yazacağım. Susmayacağım! @fuatavni_f

6. Külliye'den alınan datalar iki farklı aracıyla ABD'deki FETÖ ofisine iletiliyor. Bu zinciri gözlemleyen MİT'i bir bakan engelledi.

7. Külliye'deki her yaver Kısa Seyfi'nin omurgasıydı. Bununla ilgili vatandaşlardan dahi birçok ihbar geldi fakat dikkate alınmadı.

8. Baransu bu ekibe hiçbir zaman girmedi. Mutfak önlüğü gibi bir pozisyonla sanal paratoner oldu."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfuat avni  hesap  tweet