UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'KERTENKELE'NİN YAPIMCISINDAN SANAT CAMİASINA AÇIK ÇAĞRI!..

'KERTENKELE'NİN YAPIMCISINDAN SANAT CAMİASINA AÇIK ÇAĞRI!..

'KERTENKELE'NİN YAPIMCISINDAN SANAT CAMİASINA AÇIK ÇAĞRI!..

Atv'nin sezon finaline giren dizisi Kertenkele'nin yapımcısı Yalçın Şen, 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından bir açıklama yaptı.

 Tüm sanat camiasına açık çağrıda bulunan Yalçın Şen şu açıklamayı yaptı:

"Tüm sanat camiasınaa açık çağrımızdır

Bilindiği üzere hepimiz, 15 Temmuz Cuma akşamı başlayan ve başta demokrasimizi ve seçimle iş başina gelmiş devlet yöneticilerimizi hedef alan, nihai amacı tüm vatan toprağında darbe vasıtası ile hüküm sürmek ve özünde dış güçlerle iş birliği içerisinde bir işgal hareketi olan ve aziz Türk silahlı kuvvetlerinin içerisinde örgütlenmiş sinsi bir çetenin darbe girişimini yaşadık.

Sanat camiasında yer bulmuş tüm arkadaşlar, her türlü sosyal olguda yahut toplumsal olayda tüm açıklığıyla tüm tepkiselliğimizi ortaya koymakta ve bunu gerek yayınlar ve gerekse sosyal medya üzerinden topluma iletmekteyiz. Bu da sanatçı titri taşıyan bizlerin, aynı zamanda topluma yön veren ve toplumda farkındalık yaratan kimliksel görevimizdir.

Öyleyse, siyasi görüşümüz ne olursa olsun, en azından bir milletin başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri olan darbeye ve darbe tehditine karşı, her türlü sosyal medya yahut yayınla sesimizi daha da yükseltmekle ve en yüksek perdeden duyurmakla görevliyiz.

Hatta, milletimizin meydanlarda verdiği demokrasi mücadelesinde onlarla kolkola, omuz omuza bu mücadelede yanlarında olmakla sorumluyuz.

Sanatçı duyarlılığının ve sorumluğunun gereği budur. Saygılarımızla."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkertenkele  dizi  yapımcı  yalçın şen