UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜNAY MUSAYEVA'DAN O İDDİALARA FLAŞ AÇIKLAMA!.. ÖNCÜ SÖNMEZ'LE AŞK MI YAŞIYOR?

GÜNAY MUSAYEVA'DAN O İDDİALARA FLAŞ AÇIKLAMA!.. ÖNCÜ SÖNMEZ'LE AŞK MI YAŞIYOR?

GÜNAY MUSAYEVA'DAN O İDDİALARA FLAŞ AÇIKLAMA!.. ÖNCÜ SÖNMEZ'LE AŞK MI YAŞIYOR?

Özlem Yıldız'ın 'Onu adam edeceğim' dediği 13 yaş küçük sevgilisi Öncü Sönmez'in onu terk edip Günay Musayeva ile aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

O iddialara Günay Musayeva cephesinden jet yalanlama geldi.

Günay Musayeva'nın menajeri şu açıklamayı yaptı:

"Günay Musayeva hakkında çıkan haberler doğruyu yansıtmamaktadır.

Asil Çağıl Event Office’e bağlı olarak çalışan modelimiz Günay Musayeva’nın, bugün bazı gazetelerde yer alan iş adamı Öncü Sönmez ile birlikte olduğu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Günay Musayeva’nın arkadaş grubundan tanıdığı bir isim olan Öncü Sönmez ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Medyada yer alan haberlerdeki söz konusu fotoğraf, Nişantaşı’nda bir eğlence mekanının önünde çekilmiş ve doğru olmayan bir ifade kullanılmıştır.

Modelimiz Günay Musayeva , Bakü’den gelen arkadaşlarıyla İstinye Park’ta biraraya gelmiş ve Öncü Sönmez ile de orada karşılaşmıştır. Musayeva sonrasında arkadaşlarını Nişantaşı’na bırakan Sönmez ile kısa bir sohbetin ardından ayrılmıştır. Gündüz saatlerinde Nişantaşı’ndaki bir magazin muhabirinin bu esnada çektiği fotoğrafın altına yazılan ifadeler doğru değildir.

Asil Çağıl Event Office bünyesinde yer alan modelimiz Günay Musayeva hakkındaki haberin düzeltilmesi konusunda magazin basınından duyarlılık göstermesini rica ediyoruz. Teşekkürler…"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgünay musayeva  aşk  iddia  cevap