UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSASPOR DARBE GİRİŞİMİNDE ŞEHİT DÜŞENLER İÇİN ÖYLE BİR KARAR ALDI Kİ!..

BURSASPOR DARBE GİRİŞİMİNDE ŞEHİT DÜŞENLER İÇİN ÖYLE BİR KARAR ALDI Kİ!..

BURSASPOR DARBE GİRİŞİMİNDE ŞEHİT DÜŞENLER İÇİN ÖYLE BİR KARAR ALDI Kİ!..

Bursaspor Başkanı Ali Ay, darbe girişiminde şehit düşenlerin isimlerini hatıra formasına yazdıracaklarını söyledi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan darbe teşebbüsü sonrası şehit olan 208 vatandaşın isimlerinin alınan yönetim kurulu kararıyla Bursaspor hatıra formasına yazdırılacağını ve bu forma ile yeşil beyazlı ekibin ligde oynayacakları Adanaspor ve Başakşehir maçlarına çıkacağını söyledi.

HATIRA FORMASI ÇIKARACAĞIZ

Ay, "Türkiye çok ciddi bir sınavdan geçti. Aziz Türk milletinin devletine sahip çıktığı, demokrasiye bağlığını güçlü bir şekilde gösterdiği bir gece yaşadık. 208 demokrasi şehidi verdik. Bursaspor olarak milletimize, devletimize bağlılığımızın ve şehitlerimiz duyduğumuz sonsuz saygının bir ifadesi olarak Hatıra Forması kapsamında bir karar aldık. Adanaspor ile oynayacağımız veya bir sonraki hafta Başakşehir ile oynayacağımız maçta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya çıkacağız." dedi.

FUTBOLCULARIMIZDAN OLUMSUZ BİR TALEP GELMEDİ

Ay, "Arkadaşlarımıza talimat verdik hemen çalışmalara başladılar. Yeni sezonun ilk maçında şehitlerimizin isimlerini göğsümüzde taşıyarak onları rahmet, minnetle anacağız. Tekrardan aziz Türk milletinin başı sağolsun. Hepimize geçmiş olsun. Futbolcularımızdan herhangi bir olumsuz talep gelmedi. Hüseyin kardeşimizi otele gönderdik. Çok fazla sorun yaşamadık. Ertesi gün serbest antrenman yaptık. Dün ve bugünkü antrenmanları iptal ettik. Yarın saat:16:00'da takımımız Avusturya'ya gidecek" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBURSASPOR  HATIRA  FORMA