UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİNİN MESSI'Sİ ŞENAY YANGEL'DEN TÜRKİYE'Yİ AĞUSTOS'TA NELERİN BEKLEDİĞİNE, OLAYLARIN NE ZAMAN BİTEBİLECEĞİNE DAİR YORUMLAR!..

ASTROLOJİNİN MESSI'Sİ ŞENAY YANGEL'DEN TÜRKİYE'Yİ AĞUSTOS'TA NELERİN BEKLEDİĞİNE, OLAYLARIN NE ZAMAN BİTEBİLECEĞİNE DAİR YORUMLAR!..

ASTROLOJİNİN MESSI'Sİ ŞENAY YANGEL'DEN TÜRKİYE'Yİ AĞUSTOS'TA NELERİN BEKLEDİĞİNE, OLAYLARIN NE ZAMAN BİTEBİLECEĞİNE DAİR YORUMLAR!..

Ağustos 2016 Savaşın temsilcisi Mars ve öğretmen Satürn’ün enerjisi altında olacak. İki güçlü "Malefik" gezegenin çok güçlü ve etkili enerjileri ile karşı karşıyayız. 

Mars-Satürn kavuşumu siyasiler siyaset sanayi, tarım ve inşaat ortamı yetki ve hedefleri güçlendirilmesi ile de ilişkilidir.  Fakat  Mars -Satürn kavuşumu siyasi tedirginlikler kargaşa, ajitasyon, şiddet riskini, ayaklanmalar ve girişimleri beraberinde getiriyor. Devlet ve hükümet liderleri, Ordu ve polis arasında gergin anlar daha da şiddetlenebilir ve kontrol altına alınması için ekstra müdahaleler ve çok emek sarf edilmesi zorunluğunu da beraberinde getirir. Özellikle bu transitler altında yapılan istatistiklerde trafik uçak deniz maden ve ev kazalarında daha yüksek bir artış söz konusu olacaktır. Bu enerji altında yangınlar ve patlamalar Özellikle çarpışmalar, Doğal afetler meydana gelebilir. Aynı zamanda Tiyatro sanatsal alanlarda ve spor dünyasında önemli isimlerle ilgili  ani kayıplar yaşanabilir. Bu enerjiler altında Kraliyet aileleri, Cumhurbaşkanları, Başbakanlar onların  üyeleri ile ilgili konular dünyada ve ülkemizde fazlası ile önem taşıyacak. Güneş  Uranüs Neptün, Jüpiter, Ay Düğümleri ve Merkür son derece farklı yönlerde olumlu olumsuz enerjiler gündemimizi farklı alanlarda gelişen ani olaylar ile etkileyecek. Mars-Satürn kavuşumu, son derece karışık enerjilere gebe.

Ağustos ayı boyunca yapıcı ve yıkıcı enerjilerin yansıması ile dolu olacak. Gökyüzü oldukça sert ve uyarıcı etkileri ile bizleri sınamakta. Dünya ülkelerine göre ülkemiz çok güçlü bir horoskopa sahip olmakla birlikte içinden geçeceğimiz süreç bir hayli zorlu olacak. Türkiye'mizin Hint astrolojisine göre 6ncı evde Mars Satürn / Jüpiter Rahu birlikte bir çok problemi iç ve dış düşmanları ve entrikaları beraberinde getiriyor. 11 Ağustos 29 Eylül arası iş birlikleri mutabakatlar yaşanan gerginlikleri minimalize etmek açısından fazlası ile önem taşımakta. Zorluklara ve sorunlara rağmen, Yetkililerden halka daha iyimser ve yardımsever bir tutum sahip olma eğilimi hakim olacaktır. Bunu güçlendirmek için ekstra çaba sarf edilmesi gerekmekte. 2016 Ağustos ve Eylül ayları boyunca sürecek ve bu durum Ekim 2016 boyunca ülke içindeki gerilimi tırmandıracaktır. Fakat finansal alanda ve uluslararası arenada atılınan maceraların etkileri 2016’nın Kasım ayıyla birlikte azalmaya başlayacak ve Aralık 2016’ya gelindiğinde toplum biraz olsun sakinleşmiş olacak. Ancak, Hükümet 2016 yılının sonunda ve 2017 yılının büyük çoğunluğunda skandallarla boğuşuyor olacak. İktidar partisinde sorumlulukların dağılımında ve kabinde de birkaç değişiklik görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

Ağustos ayı enerjilerine geri dönecek olursak.Mistik gezegen Neptün’ün yönetici olduğu Balık burcunda  geri hareketini sürdürmesi, Bireysel haritalarımızda da yalan ihanet duygularımızı finansal konularda sahip olduklarımızı kısacası değerlerimizi suiistimal edecek olayları yaşam sahnemizde karşımıza çıkarabilir. Gerçekçi olmalı duygularımızın seline kapılarak hayal dünyasının içinde değerlerimizden gerçeklerden uzaklaşmamalıyız. Başkalarının doğruları bizim kayıp ve yanlışlarımız olabilir.  Gökyüzünün bizlere mesajı çok keskin bu süreçte zor ve sancılı olan süreci daha da zor hale getirecek kin hırs ego kibir ve ben merkezli düşüncelerden uzak kalmak her birimiz için hür irademizi ortaya koyarak yapabileceğimiz davranışlardır. Zorlu bir sınavdan geçerken Seçimlerimizle ya karanlığın içinde sönen sevgisizlik mumunun siyahı olacağız yada gün geçtikçe üzerimize çöken karanlıkları yüreklerimizde ki iyilik ve sevginin beyaz ışığı ile aydınlatacağız.

Ağustos ayı enerjileri ile baş edebilmek kendi cennet ya da cehennemimizin mimarı olacağımızın bilinci ile, Liderlerden Halka Gençlerden çocuklarımıza bizlere düşen Hz. Mevlana’nın sözünde olduğu gibi ‘’Bütün kainat birbirine sevgi ile bağlanmış, Herkesin bakmadığı yönden bak dünyaya!’’ Düşüncesi ve ilkesini benimseyerek ayrıştırıcı değil birleştirici davranış ve tutumlarla zorlukları tek yürek olarak aşma çabası içinde olmalıyız.

Gökler Rehberimiz Yolumuz Işık Olsun.

Dr.Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL  astroloji