UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA!.. FETÖ İMAMLARININ MÜTHİŞ YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI!.. OKUYUNCA ŞOK OLACAKSINIZ!.. TALİMATLAR NASIL VERİLİYOR?..

SON DAKİKA!.. FETÖ İMAMLARININ MÜTHİŞ YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI!.. OKUYUNCA ŞOK OLACAKSINIZ!.. TALİMATLAR NASIL VERİLİYOR?..

SON DAKİKA!.. FETÖ İMAMLARININ MÜTHİŞ YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI!.. OKUYUNCA ŞOK OLACAKSINIZ!.. TALİMATLAR NASIL VERİLİYOR?..

15 Temmuz akşamı bir grup asker darbe girişiminde bulunmuş ancak Yüce Türk milleti bu darbe girişimini püskürtmüştü.

Türkiye imamı ile emniyet imamı arasındaki şok yazışma kaydı ortaya çıktı. Bu yazışma gözaltındaki emniyet müdürü Zeki Taşkın'ın telefonundan çıktığı iddia edildi.

HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE VERİLEN ŞOK TALİMATLAR
Yazışma darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz akşamı gerçekleşmiş. Askerin yönetime el koyduğu ve müdahale belirtilmiş, emniyet müdürlerinden tüm işlerini bırakıp askerlere yardımcı olmaları isteniyor. Whatsapp'taki yazışmada "Direnen emniyet güçlerine engel olun. Askere direnenlerin direncini kırın" talimatı dikkat çekiyor.

EMEKLİ EMNİYET MENSUPLARINA DA TALİMATLAR VERİLDİ!
Whatsapp üzerinden verilen talimatlarda emekli emniyet mensuplarından da silahlarını alıp genelkurmaya gitmeleri isteniyor ve 'direnen herkesi indirin' diye yazılmış. İşte o şok yazışma kaydı:

“Değerli abiler, şu an askerler yönetime müdahaleye başladı. Herkes işini gücünü bıraksın, bulunduğu yerde arkadaşlarını yönlendirsin. Ve askerlerin müdahalesine yardımcı olmalarını temin etsin. Direnmesinler. Direnen emniyet güçlerine engel olsunlar.

Her ilden ve bölgeden yapılan müdahale konusunda bilgi alalım. Bu stratejiyle hareket edip bizi her yerden bilgilendirin. Düzgün not yazın.

Askere direnmesin arkadaşlar. Direnenlerin direncini kırsınlar. Özellikle özel harekatta ve çeviktekiler askere teslimiyet gösterip menfilerin direnci kırılsın. Herkese ulaşalım.

Abiler Emniyetten gelen emirleri yerine getirmemeliler... Herkes G.Kurmay’a gitsin, devreler birbiriyle bağlantı kursun, zincir kursunlar haberdar olmayan kalmasın, emekliler dahil. Silahın alıp Genel Kurmay’a gitsin.

Ankara’da muvazzaf ve emekli olan kim varsa silahını alıp, genkur, egm, ankara emniyet, kom tem ve yıldızın önüne giderek direnen herkesi indirsin. Bu konuda askere yardımcı olsun. Kimse evinde durmasın. Duran vebaldedir. Herkese duyurun…”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13