UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA: "HÜKÜMET GÖREVİN BAŞINDA!.."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA: "HÜKÜMET GÖREVİN BAŞINDA!.."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA: "HÜKÜMET GÖREVİN BAŞINDA!.."

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'da bir ufak sıkıntı var. Ankara'da da o açılacak. Buradan durum  normalleşene kadar ayrılmak yok. Ben de ayrılmayacağım. Berabersek, burada  kalacağız" diye konuştu. 

Kutlu bir yolun mensupları olduğunu anlatan Erdoğan, "Bu kutlu yürüyüşte, kula kulluk değil sadece hakka kulluk var. Fakat kula kul olanlar,  çıkara kul olanlar, tertemiz ordumuzun içerisine sızmak suretiyle paralel devlet  yapılanmasının, 17-25 Aralık'tan sonra bunların ne olduğu dün akşamki  eylemleriyle tam manasıyla ortaya çıkmıştır" diye konuştu.

"İdam isteriz" sloganlarıyla konuşması kesilen Erdoğan, "Görüldüğü gibi terör eylemleri tam manasıyla örneklerini dün akşam verdiler. Bu milletin,  fakir fukaranın imkanlarıyla, paralarıyla alınan silahları bu millete yöneltecek  kadar alçaktır bunlar. İmkanlarıyla, paralarıyla silahlarıyla bu millete  yöneltecek kadar alçaklar. Tankları kime yöneltiyorlar? O tanklarla nereyi  kurşunluyorlar." ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan, "Bunlar, F-16 uçaklarını babalarının  sermayesiyle mi aldılar?" diyerek, "Kardeşlerim, yeter ki siz bu duruşunuzu devam  ettirin. Bu ifadeyi özellikle kullanmak istiyorum. Ordumuzun en üst kademesinden,  Genelkurmay Başkanından kuvvet komutanlarına kadar ve en alt tabakadaki erbaşına  kadar alet olmuş olanlar, bunlar bir azınlık.Türkiye'de silahlı kuvvetler,  devleti yönetmiyor, yönetemez, bunu böyle bilin. Şu anda bu milletin kendi  iradesiyle iş başına getirdiği millet, yüzde 52 ile işbaşına getirdiği  Cumhurbaşkanı görevde." değerlendirmesini yaptı.

"Recep Tayyip Erdoğan" ve "Türkiye Seninle Gurur Duyuyor" sloganları  üzerine Erdoğan, "Biz sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

Tüm vatandaşlara teşekkür eden Erdoğan, "Ne diyoruz? Tek millet, tek  bayrak, tek vatan, tek devlet. Yolumuz bu." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErdoğan  Recep Tayyip Erdoğan