UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘YETER’ DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU PELİN KARAHAN, 2. KEZ Mİ ANNE OLUYOR?..

‘YETER’ DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU PELİN KARAHAN, 2. KEZ Mİ ANNE OLUYOR?..

‘YETER’ DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU PELİN KARAHAN, 2. KEZ Mİ ANNE OLUYOR?..

‘Yeter’ dizisiyle ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Pelin Karahan, ailesiyle birlikte yaz tatilinin keyfini Çeşme’nin serin sularında çıkarıyor.

Güzel oyuncu eşi Bedri Güntay ve oğulları Ali Demir’in tatil fotoğraflarını sık sık sosyal medya sayfasından paylaşıyor.

Pelin Karahan ile eşi Bedri Güntay son olarak Çeşme’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.

“Yeni projeler var mı? Hayranlarınız sizi beyazperde de görebilecek mi?” sorusuna güzel oyuncu, “Açıkçası şimdilik bir şey yok, özellikle bu yaz film projesi falan istemedim. Çünkü zaten çok yorgundum. Ailece Ali Demir’e vakit ayıralım istedik. Biraz da yen, sezona daha hazır girmek için kendimi dinlendirmek istedim.” Açıklamasını yaptı.

Karahan’ın eşi Bedri Beye, Pelin Karahan’ın çok yoğun çalıştığı hatırlatılıp, bu durumdan şikayetçi olup olmadığı sorulunca, “Ali Demir’i aksatmadığımız sürece benim için yoğunluğun hiçbir zorluğu  yok.” dedi.

Söz ünlü çiftin oğullarından açılmışken bir çocuk daha düşünüp düşünmedikleri sorusuna Pelin Karahan, “Öyle bir şey yok. Olursa zaten duyarsınız.” dedi.

Ünlü çift, kısa bir röportajdan sonra basın mensuplarına poz vermeyi de ihmal etmedi ve Pelin Karahan hayranlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra eşiyle birlikte Çeşme sokaklarında gözlerden kayboldu.

 VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

                                               

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpelin karahan  bedri güntay