UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERİ KATİL ATALAY FİLİZ'İN YENİ VALİZİ ORTAYA ÇIKTI!.. PEKİ O VALİZİN İÇİNDE NELER VARDI?..

SERİ KATİL ATALAY FİLİZ'İN YENİ VALİZİ ORTAYA ÇIKTI!.. PEKİ O VALİZİN İÇİNDE NELER VARDI?..

SERİ KATİL ATALAY FİLİZ'İN YENİ VALİZİ ORTAYA ÇIKTI!.. PEKİ O VALİZİN İÇİNDE NELER VARDI?..

Seri katil Atalay Filiz’in yakalanmasından 2 hafta sonra İzmir’de bir menfezde valizi bulundu. Polis, valizde eşyalar arasından çıkan harddiski inceliyor.

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in, tutuklanmasından 2 hafta sonra da İzmir'de bir menfezde valizi bulundu. Valizden çıkan harddisk inceleniyor. Filiz'in kayıp sevgilisi Olga Seregina'yla ilgili iz aranıyor. Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın ölümüne ilişkin 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan tutuklanan Atalay Filiz hakkında yürütülen soruşturma devam ediyor. Savcılık, Kayıkçı'nın eşi ve üvey oğlunun da aralarında bulunduğu 10 kişinin bilgi sahibi sıfatıyla ifadesine başvurdu. Üvey oğlu M.K'nin ifadesinde, cinayetten bir gün önce Kayıkçı'nın üzerindeki parayı saydıklarını ve 15 bin lirasının olduğunu söylediği belirtildi. Kayıkçı'nın banka hesaplarını incelemeye alan savcılığın, bu miktarda paranın bankadan çekildiğinin tespit edilmesi halinde, Filiz'in yakalandığı sırada üzerinden çıkan ve kendisine verilen paraya el konulacağı aktarıldı.

MENFEZDEN VALİZ ÇIKTI

 Seri cinayet zanlısı Filiz'in, öğretmeni öldürdükten sonra İzmir Gümüldür'de saklandığı menfezde Filiz'e ait bir valiz ve sırt çantası bulundu. Valizde 'Casuslar' adlı bir kitap, kendisine ait fotoğraflar, laptop çantası, kıyafet, şok aleti, sim kart, CD'ler, bir harddisk, kimlik kaplamaya yarayan laminasyon makinesi, el yazısı ile yazılmış kağıtlar ve çeşitli tarihlere ait gazete kupürleri bulundu. Harddiskte, öldürdüğü ileri sürülen çocukluk arkadaşı Göktuğ Demirarslan (24) onun kız arkadaşı Elena Radchikova (26) ile Filiz'in kayıp sevgilisi Olga Seregina'yla ilgili bir iz aranıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERATALAY FİLİZ  POLİS  SERİ KATİL