UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "1 ERKEK 1 KADIN" PROGRAMINDA SİNAN GÜZEL'DEN BOMBA AÇIKLAMA; "DAMLA BUKET ÇAKICI, TATLISES'İ 8 KİLO ZAYIFLATACAK!.."

UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "1 ERKEK 1 KADIN" PROGRAMINDA SİNAN GÜZEL'DEN BOMBA AÇIKLAMA; "DAMLA BUKET ÇAKICI, TATLISES'İ 8 KİLO ZAYIFLATACAK!.."

UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "1 ERKEK 1 KADIN" PROGRAMINDA SİNAN GÜZEL'DEN BOMBA AÇIKLAMA; "DAMLA BUKET ÇAKICI, TATLISES'İ 8 KİLO ZAYIFLATACAK!.."

Hafta içi her sabah saat 11.15'de Uçankuş TV'de ekrana gelen "1 Erkek 1 Kadın" programında bir dönemin efsaneleşen aşkının iki kahramanı olan İbrahim Tatlıses ve Damla Buket Çakıcı'nın dün akşam bir araya geldiği anlar tartışıldı.

İbrahim Tatlıses bir dönem asistanı olan ve silahlı saldırıda kendisiyle aynı kaderi paylaşan Damla Buket Çakıcı'yla dün akşam kameraların karşısına geçti. Herkes 'Efsane aşk yeniden mi başladı' diye sorarken "1 Erkek 1 Kadın"da bu konuların yanı sıra, ilginç bir detay daha masaya yatırıldı. Tatlıses, artık tüm işlerini Damla Buket Çakıcı'ya emanet etti. Kıyafet seçimlerinden, yeni stüdyosunun kurulumuna, zayıflamasından maxi single çalışmalarına kadar her türlü detayı Damla Buket Çakıcı koordine edecek.

"İMPARATORA ÖZEL DİYET!.."

Tatlıses'in dün akşamki buluşmada aşırı kilo alması dikkat çekti. Bu işle de Damla Buket Çakıcı ilgilenecek. Başak Çokan'la birlikte olayın tüm perde arkasını Uçankuş TV izleyicilerine aktaran Sinan Güzel,"İmparator öyle kolay kolay kimseye kendini komple teslim etmez. Hele hele efsanevi bir aşktan yıllar sonra... İbrahim Tatlıses, Damla Hanım'a kendiyle ilgili her işi komple teslim etmişse bu işte bir iş var, eski aşk yeniden alevlenmiş olabilir. Bir de kilo verme durumu var. İbrahim Bey'in zayıflama sürecini de Damla Buket Çakıcı yönetecek. Ve yakınlarından öğrendiğime göre ilk hedef İmparator'u 8 kilo zayıflatmak. Damla Hanım, İmparator'a uzmanların kontrolünde özel bir diyet uygulatacak. Kısacası; İbrahim Tatlıses, maxi single öncesi tam bir star stratejisi izleyecek ve profesyonel bir ekiple yola devam edecek" dedi.

Peki, herkesi şoke eden buluşmanın perde arkasında neler yaşanmıştı?

Bundan tam 1 ay önce İbrahim Tatlıses, Damla Buket Çakıcı'yı arayıp iş teklif etti. 3 hafta önce de ilk buluşma gerçekleşti. İbo'nun maxi single çalışmaları hızlanmıştı ve bir genel koordinatör gerekiyordu. İşte İbrahim Tatlıses  o ismin Damla Buket Çakıcı olmasına karar verip bizzat teklif etti.

3 hafta önceki ilk buluşmada İbo, Damla Buket Çakıcı'ya "Gel işlerimin başında ol. Şirketimin alt katında stüdyo kurulacak. Hem o işin hem de tüm koordinasyonun başında ol" dedi. Damla Buket Çakıcı o gün prensipte 'Tamam' dedi. 2 hafta önce cuma günü Damla Buket Çakıcı yeniden Tatlıses'in yanına gitti ve resmen anlaştılar.

 

Sinan Güzel - Uçankuş TV Haber Koordinatörü  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13