UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKHAN GÖNÜL İMZAYI ATTI!.. MİLLİ FUTBOLCUNUN İŞTE İLK SÖZLERİ!..

GÖKHAN GÖNÜL İMZAYI ATTI!.. MİLLİ FUTBOLCUNUN İŞTE İLK SÖZLERİ!..

GÖKHAN GÖNÜL İMZAYI ATTI!.. MİLLİ FUTBOLCUNUN İŞTE İLK SÖZLERİ!..

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Gökhan Gönül, Vodafone Arena'da düzenlenen törenle resmi imzayı attı.


Beşiktaş, milli futbolcu Gökhan Gönül'e Vodafone Arena'da imza töreni düzenledi.

Törende yıldız futbolcuyla birlikte başkan Fikret Orman da yer aldı. İkili kısa bir konuşmanın ardından imzayı attı, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Fikret Orman ve Gökhan Gönül'ün açıklamalarından öne çıkanlar:

FİKRET ORMAN:

"Ailemize hoşgeldin. Seni aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Gökhan'ın imzası, en çok heyecanlandığım transferlerden biri. Biz son 4 yıldır karakterli oyuncuları almaya çalışıyoruz. Gökhan'da onlardan biri. Sırf rakip takımda oynuyor diye alınmış bir oyuncu değil.

İsmail Köybaşı bizim çok sevdiğimiz bir oyuncuydu. Bizden ayrıldı, görevini yaptı. İnşallah İsmail Fenerbahçe'ye giderken basit düşüncelerle gitmemiştir"

GÖKHAN GÖNÜL:

"Beşiktaş'a layık olmak için mücadele edeceğim. Büyük takımlarda oynayıp takım değiştiren ilk isim değilim, son da olmayacağım. Beşiktaş'a geldiğim andan itibaren bana olan yaklaşım, ne kadar doğru işler yaptığımın göstergesi.

Ayrıca  yıllarca Fenerbahçe'de onurumla o formayı taşıdım. Oradaki arkadaşlarıma, Samandıra'daki emekçilere teşekkür ediyorum.

Gelgitler yaşamadım. Lig devam ederken başkanım beni takımda görmek istediğini söylemişti ama resmi bir teklif gelmedi. Sonrasında Milli takımdayken ilk kez teklif aldım. Düşünmek için süre istedim. Onlar da anlayışla karşıladı. Sonucunda buraya imza attım.

Futbolcu oynadığı takımdan başka takım tutmaz. Kulübe hizmeti düşünür. Ben artık Beşiktaş'ın oyuncusuyum, dolayısıyla Beşiktaşlıyım.

Ben kötü orta yapabilirim, kötü pas verebilirim, ancak hangi maç olursa olsun, nerede olursa olsun mücadeleden vazgeçmem.

Kartal dövmemi 15 sene önce yaptırdım"

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13