UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “HAYAT SEVİNCE GÜZEL” HEDEFİNE ULAŞTI! “FOX ANA HABER”İ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE NE? “RISING STAR” İLK BÖLÜMÜYLE NE YAPTI?..

RATING ANALİZİ! “HAYAT SEVİNCE GÜZEL” HEDEFİNE ULAŞTI! “FOX ANA HABER”İ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE NE? “RISING STAR” İLK BÖLÜMÜYLE NE YAPTI?..

RATING ANALİZİ! “HAYAT SEVİNCE GÜZEL” HEDEFİNE ULAŞTI! “FOX ANA HABER”İ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE NE? “RISING STAR” İLK BÖLÜMÜYLE NE YAPTI?..

Bayram haftasını tamamladık ve tekrar yayınlarla geçen bir haftadan sonra artık kanallar da yeni bölümler, yeni diziler, programlar yayınlamaya başladı...

“HAYAT SEVİNCE GÜZEL”İN ZİRVE KEYFİ!..

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yayın hayatında 1. ayını dolduran “Hayat Sevince Güzel”, dün hem total hem de AB’nin zirvesinde yer almış...

Totalde 4.24 rating 15 share alan dizi, AB grubunda ise 3.08 rating 12 share alarak her iki grupta da ilk sırada yer almış. Özellikle total grubunda aldığı sonuçlarla dikkat çeken dizi, görünen o ki önümüzdeki haftalarda da zirve mücadelesi için rakipleriyle kıyasıya bir savaş içerisine girecek...

“RISING STAR TÜRKİYE” İLK BÖLÜMÜYLE ZİRVE SİNYALİ Mİ VERDİ?..

Geçtiğimiz sezon ekranlarda olan, 2. sezonda ise yeni jüri üyeleriyle dün yayın hayatına devam eden “Rising Star Türkiye”; dün totalde 6. sırada, AB grubunda ise 2. sırada yer almış.

Totalde 2.47 rating 9 share ile 6. sıraya yerleşen program, AB grubunda ise 2.57 rating 10 share alarak zirvenin ensesine konmuş. AB grubunda share’inde ikili haneyi gören programı ilk bölümüyle net bir şekilde değerlendirmek doğru olmaz. Program; bu rating-share’lerini önümüzdeki haftalarda düşürecek mi yoksa kitlesine kitle mi katacak? Yanıtını önümüzdeki hafta hep beraber göreceğiz...

YAZIN DİZİ TEKRARI ÇOK ÖNEMLİ!..

Yazın verilen tekrarlar, yayınlanan dizi-programlar için bir hayli öneme sahip...

İzleyenler; yeni bölümüyle ekrana gelen dizi ya da programları yakalayamamış olsa da, verilen tekrarlarda seyircilerin kenarından köşesinden diziyi ya da programı yakalama fırsatı doğuyor. Bu da doğal olarak programların işine geliyor.

Atv ekranlarında geçtiğimiz gün yayın hayatına merhaba diyen “Rengarenk”te de aynı durum söz konusu. İlk bölümüyle geçtiğimiz cuma günü seyirciyle buluşan dizi; ekranlara iddialı bir giriş yapmış, totalde 2. sırada olup AB’de ise zirvede yer almıştı. Yeni bölümünden sonra bir hayli sıkça yayınlanan dizinin tekrarlarının ise yeni yayınlanacak bölüme olumlu yönde etki sağlayacağını düşünüyoruz.

“FOX ANA HABER”İ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE NE?..

Kıran kırana geçen ‘ana haberler yarışı’nda rekabet gün geçtikçe artıyor. Son günlerde ise “Show Ana Haber”in farkı dikkatlerden de kaçmıyor.

Alıp başını giden “Show Ana Haber”; dün hem total hem de AB grubunda bu yarışta ilk sırada bulunuyor. Çok değil, birkaç hafta öncesine kadar bu yarışta zirvede olan “Fox Ana Haber” ise her iki grupta da 3. sırada bulunuyor. Peki “Fox Ana Haber” neden düştü?

Öncelikle belirtelim, Fatih Portakal tatilde... Ayrıca...

Yayınlanacak bir programın önünde yer alan dizi ya da program, izlenebilirliği arttırma yönünden bir hayli öneme sahip. Geçtiğimiz haftaların ‘ana haberler yarışı’nın zirvesinde bulunan “Fox Ana Haber”in son günlerde gerilerde yer almasının altında da aslında bu yatıyor. Öncesinde yayınlanan ve kendi saatinin zirvesinde yer alan “Zuhal Topal’la”nın olmayışı, görünen o ki “Fox Ana Haber” için handikap olmuş. Hele ki “Zuhal Topal’la”, Star Tv’ye geçerse vay “Fox Ana Haber”in haline...

Bu duruma bir başka örnek ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Ana Haber”. “Euro 2016” mücadeleleri boyunca ‘ana haberler yarışı’nda rakiplerine oranla bir hayli üst sıralarda yer alan “Zafer Kiraz ile Ana Haber”in dün bu yarışta esamesi bile okunmuyor. “Zafer Kiraz ile Ana Haber”, totalde 49’uncu olurken, AB’de ise 27. sırada yer almış. Görünen o ki; hem TRT 1’in ana haberini hem de “Fox Ana Haber”ini önümüzdeki haftalarda zor günler bekliyor...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  reyting  medya  tv