UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİNCİ KLİBİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE HAZIRLANAN SEVTUĞ'DAN BİRBİRİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

İKİNCİ KLİBİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE HAZIRLANAN SEVTUĞ'DAN BİRBİRİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

İKİNCİ KLİBİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE HAZIRLANAN SEVTUĞ'DAN BİRBİRİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

Tarzı ve danslarıyla yerli Jennifer Lopez olarak adından oldukça söz ettiren ve müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan genç sanatçı Sevtuğ ilk klibinde gördüğü ilgiden sonra ikinci klibini albüme de adını veren slow hiti “İlk Aşkım Son Seferim”e çekti.

Onur Aldoğan yönetmenliğinde kalabalık bir ekiple Ömerli de bir at çiftliğinde çekilen klip duygusal ve görsel olarak dinleyicilerinden tam not alacak gibi görünüyor. Aynı zamanda Adli Tıp Enstitüsü yüksek lisans öğrencisi olan ve 10 yıldır sahnelerde 10 dilden şarkılar söyleyebilen Sevtuğ bu sektörün kalıcı isimlerinden olacağa benziyor.

-Şarkıcılık,sunuculuk,oyunculuk ve Adli Tıp öğrenciliği...Başarınızı neye borçlusunuz?
Azmime,çalışkanlığıma,tutkuma!Aslında işin püf noktası bu..Yaptığım her işi tutkuyla yaparım,başarısızlığa tahammülüm yok.Birini seveceksem de tutkulu severim..Pes etmek benim defterimde yazmaz.O yüzdendir işte de aşkta da başarılı oluşum..

-Internete adınızı yazınca yüzlerce sayfa haber var ancak ne bir aşk ne de bir aşk dedikodusu haberi var? Sevtuğ aşka kapalı mı?
Tabiki kapalı değilim aşka;sadece aşırı seçiciyim!Hayatıma gerçek anlamda çok az kişiyi dahil ederim. Sevmek için sevmem gerçekten tüm benliğimle severim. Kendime kültürel fiziksel ve duygusal anlamda yakın bulduğum güvenilir birini sevebilirim anca; yoksa bulana kadar sabreder yıllarca yalnız kalabilirim.

-Basında Yerli Jennifer Lopez olarak lanse edildiniz;bu sizi rahatsız ettimi?
Benzettikleri sanatçı herkesin hayran olduğu bir dünya starı olunca rahatsız olmadım aksine gurur duydum.

-Piyasanın zorluklarından bahsedelim birazda...
Ben zor yoldan gidenlerdenim;yani arkamda varlıklı bir sevgili yada her yerde sözü geçen bir aile dostu olmadan kendi tırnaklarıyla ilerleyenlerden..Sabırla devam etmek ve her daim üretmek gerek diyelim..Bu konu oldukça derin çünkü..Dinleyiciye devamlı adapte edilmek suretiyle popüler yapılan içi boş işler olduğu gibi ,öne çıkarılmadığı için bir kenarda bekleyen başarılı işler var maalesef..

-Sahne tv dışında Sevtuğ ne yapar ?
Gece hayatım yok;sigara içki ve kötü alışkanlık sayılabilecek hiçbirşey kullanmıyorum..Düzenli spor yapıyorum..Okulum,işim,ailem,köpeklerim,birkaç dostum arasında geçen hareketli bir hayatım var diyebiliriz..

-İlk klibiniz oldukça ilgi çekiciydi,hatta fazla Avrupai;var mı yeni klip ufukta?

Evet ilk klibimiz sevgili Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çekilmişti ve yayınlandığı ilk haftalarda Net d de günlük en çok izlenen klipler top 5 inin içindeydi devamlı.Bu bizim için büyük başarıydı ilk albümüm ve ilk klibim Sibel Can,Kenan Doğulu,Mustafa Sandal ile aynı listede haftalarca kaldı.Şükürler olsun..Şimdi yeni klibimizi Onur Aldoğan yönetmenliğinde 'İlk Aşkım Son Seferim'e çekiyoruz..Sözü müziği Burak Uçkun'a düzenlemesi Selim Çaldıran'a ait aynı zamanda albümüme de adını veren slow hitimizi çok yakında klibiyle beraber dinleyicilerimizin beğenisine sunacağız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSevtuğ  Sevtuğ Kasapbaşoğlu