UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ GÜZEL OYUNCU “ARTIK DUBLÖR OLMAK İSTİYORUM” SÖZÜYLE ŞAŞIRTTI?..

HANGİ GÜZEL OYUNCU “ARTIK DUBLÖR OLMAK İSTİYORUM” SÖZÜYLE ŞAŞIRTTI?..

HANGİ GÜZEL OYUNCU “ARTIK DUBLÖR OLMAK İSTİYORUM” SÖZÜYLE ŞAŞIRTTI?..

Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştığı, Martin Scorsese filmi “Para Avcısı” ile yıldızı parlayan Margot Robbie, 2016’nın en çalışkan Hollywood oyuncusu olarak öne çıkıyor.

Geçen yıl “Focus” ve “Z for Zachariah” filmleri ile “The Big Short” dizisinde rol alan Robbie, bu yıl içinde tam beş filmin çekimlerini tamamlamış olacak.

Geçen hafta vizyona giren ve ünlü yıldızın Jane karakterini canlandırdığı “Tarzan Efsanesi” filminin ardından, 5 Ağustos’ta yeni filmi “Suicide Squad” vizyona giriyor.

Filmdeki hiçbir aksiyon sahnesinde dublör kullanmadığını söyleyen 26 yaşındaki Avustralyalı yıldız, “Bu filmde rol almak, şimdiye kadar yaptığım en iyi şeydi. Hiç bitmesin istedim. Aksiyon sahnelerini çektikten sonra ben oyuncu değil, dublör olmak istiyorum diye düşündüm” şeklinde konuştu.

Merakla beklenen “Suicide Squad” filminde Harley Quinn isimli kötü bir karakteri canlandıran Robbie, filmde kullandığı beyzbol sopasının en sevdiği eşyası haline geldiğini de söyledi.

Sinema dünyasının yeni dönem oyuncuları arasında en güzellerinden biri olarak lanse edilen oyuncu, “Eğer evime hırsız girerse artık kendimi korumaya hazırım” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMargot Robbie