UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ,  ALİ EYÜBOĞLU VE SİNA KOLOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

ÖYLE BİLE OLMUYOR!

“Diziler ile sinema, yönetmen, yazarın ve montajın eseridir. Biraz kabiliyeti olan oyunculuk yapabilir.” Kanal 24’teki ‘Bayram Sohbeti’ndeMurat Serezli’nin yorumu. Valla Murat Bey tüm bunlara rağmen olamıyorlar! Galiba bir de buna ‘iyi pazarlamayı’ da eklemek lazım.

BİR AY ÖNCE YARIŞMA OLDU

“15 yaşında kızın altın aldığını söylüyoruz. Haziran ayının ortasında yapılan bir şampiyona bu. Ve 8 Temmuz’da öğreniyoruz bunu.” Gazeteci Kenan Başaran CNN Türk’te Nevşin Mengü’ye söyledi. Ayşe Begüm Onbaşı’nın altın madalyası söz konusu olan. Olsun, şampiyon olmuş ya!

Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

BEYONCE’A BAKIN ‘DURUŞ’ ÖĞRENİN!

Polislerin sudan sebeplerle siyahi insanları vurup öldürdüğü Amerika’nın Teksas eyaletine bağlı Dallas’ta bu kez tersi oldu. 25 yaşındaki eski bir asker Micah Johnson, polis şiddetinin protesto edildiği yürüyüş sırasında çatıya gizlenip polislere ateş etti. Saldırgan hayatını kaybetmeden 5 kişiyi öldürdü, 7’si polis 9 kişiyi yaraladı.Amerika’nın ünlü yıldızlarından Beyonce, önceki gün İskoçya’nın Glasgow şehrinde sahne aldı.

Beyonce, sahneye çıkmadan önce ne yaptı biliyor musunuz? Şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenlerden ABD’de polislerin öldürdüğü Alton Sterling ve Philando castile adlı siyahiler için sessiz saygı duruşunda bulunmalarını istedi.İnternet sitesinde konu hakkında bir mektup yazan şarkıcı, saygı duruşuyla yetinmeyip, Amerika’da polisin öldürdüğü siyahilerin listesini de barkovizyondan yayınlayarak duyarlılığını gösterdi.

Amerikalı şarkıcının İspanya’da yaptığı bana sevgili Levent İnanır’ın dilimize kazandırdığı ‘sanatçı duruşu’nu hatırlattı.Beyonce, konser verdiği İskoçya’da ABD’de polisin öldürdüğü siyahiler için saygı duruşu isteyecek kadar duyarlılık gösterirken, bizimkilerin terör yüzünden kaybettiğimiz onca can, erkeklerin öldürdüğü onca kadın için bu hassasiyeti göstermemesine ne demeli?

Yüksel Aytuğ Sabah - Günaydın

ANA AĞLATMAKTA ÜSTÜMÜZE YOK!

Ayşe Begüm Onbaşı ismini duyanınız var mı? Pek sanmıyorum. 15 yaşındaki cimnastikçimiz, Aerobik Dünya Şampiyonu olmuş. Evet evet, dünya şampiyonu... Ben tam üç hafta sonra öğrendim.

Nereden mi? NTV'de cuma sabahı yayınlanan ekonomi programı 10'da Ekonomi'den... Sağ olsunlar, programın sunucuları Servet Yıldırım ve Mahir Eğilmez, ekonomideki gelişmelere göz atmadan önce bu 'değerli' haberi duyurdu. Onlar da aynı gün Habertürk'te yer alan iki sütunluk haberden yola çıkmışlardı. Yıldırım, üç haftalık gecikmeden dolayı öncelikle genç sporcudan hepimiz adına özür diledi. Sonra da Avrupa Atletizm Şampiyonası'na değindi. Şampiyon olan, kürsüye çıkan Türk sporcularının ismini sayıp bunun ne kadar büyük bir başarı olduğuna vurgu yaptı.

Peki biz ne yaptık? A Milli Takım'ımızın ilk turda elendiği Avrupa Futbol Şampiyonası'nı ezberledik. Terim ve öğrencilerinin başarısızlığını tartışmak için ekranlarda masa üstüne masa kurduk. Cimnastik ve atletizm için 'sporların anası' derler; 'anasını ağlatmak' da bizim işimiz...


 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV