UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ?" YARIŞMASININ SEMPATİK SUNUCUSU İLKER AYRIK'TAN SAMİMİ İTİRAFLAR!..

"VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ?" YARIŞMASININ SEMPATİK SUNUCUSU İLKER AYRIK'TAN SAMİMİ İTİRAFLAR!..

"VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ?" YARIŞMASININ SEMPATİK SUNUCUSU İLKER AYRIK'TAN SAMİMİ İTİRAFLAR!..

Oyunculuğunun yanı sıra eğlence dünyasının da fenomeni haline gelen İlker Ayrık, Star TV’de “Var mısınız Yok musunuz? “ yarışmasıyla çiftlere hem para kazandırıyor hem de eğlendiriyor. İlker Ayrık, yaptığı röportajda kendisiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte o röportajdan İlker Ayrık’ın yapmış olduğu açıklamalardan bazıları.

İlker Ayrık’tan çarpıcı açıklamalar;

“SONRADAN GÖRMEYİM ŞÖHRETİ SİNDİRİRKEN HATALAR YAPTIM”

4 yıldır ekranlarda sunuculuk yapmaya devam eden İlker Ayrık, “kaprislerim yok, ama neşeli adamın arızasından korkmak gerek” diyen Ayrık, eşi Sanem hanımın 2. Çocuklarına hamile olduğunu  açıkladıktan sonra “ çoraplarımı salonda çıkarıp bırakmam, Türk erkeği olduğumun kanıtıdır. Dibine kadar hanım köylüyüm” diyor.

NEŞELİ ADAMIN ARIZASINDAN KORKMAK GEREK

İlker Ayrık, arıza bir tarafım vardır; o feci! Damarım tuttu mu… Neşeli adamın arızasından korkmak gerek itirafında bulunarak,  18 yaşına kadar Balıkesir’de kaldığını esprili bir çocuk olduğunu fakat ünlü olmak gibi bir hayalinin olmadığını söyledi. Tiyatro hayatına lise yıllarında başladığını asıl hayali olan endüstri mühendisliğini tiyatroyla tanıştıktan sonra vazgeçtiğini açıkladı.

EĞLENİRKEN PARA KAZANDIRIYORUZ

Sunduğu yarışma programıyla ilgili siz de yarışır mıydınız? Sorusuna hem evet hem hayır diyerek, onbinlerce başvuru yapıldığını eğlenirken para kazanmanın aslında piyango isteği duyugusu oluşturduğunu belirtti. En çok duyduğu ise “şunca yıl çalışsam bu parayı kazanamam” sözü olduğunu söyledi.

BENİM BORUM EŞİM EVDE YOKKEN ÖTER

Eşim evde yokken benim borum öter! Ben evde yokken de Sanem’in borusu öter! Beraber  evde olduğumuzda da boruluk bir durum yok; kafa kafaya gideriz. Ben çoğu şeyi ona sorarım, aile olmak o değil mi? Sanem yeri gelirse beni eleştirir. Kelimelerini kibarca seçer, en acı olanı bile çok tatlı söyler dedi.

Posta

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13