UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KENDİMİ ALIŞTIRDIM" ÜNLÜ ŞARKICI FUNDA ARAR'DAN ŞAŞIRTICI İTİRAF!..

"KENDİMİ ALIŞTIRDIM" ÜNLÜ ŞARKICI FUNDA ARAR'DAN ŞAŞIRTICI İTİRAF!..

"KENDİMİ ALIŞTIRDIM" ÜNLÜ ŞARKICI FUNDA ARAR'DAN ŞAŞIRTICI İTİRAF!..

Geçtiğimiz yıl çıkardığı "Hoşgeldin" albümü ile müzik listelerini alt üst eden Funda Arar, organizasyonunu Pera Event'in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında bu yaz vereceği üç konserin ilkinde, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşarak, güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkıları ile müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcı konserlerine devam ederek Antalya’da sahneye çıktı.Güzel şarkıcı hayranlarını hem coşturdu hem de göze hitap etti.

'Bir bedende üç Funda var'

Ünlü şarkıcı Funda Arar, önceki gün Antalya'daki Starlight Resort Hotel'de sahneye çıktı. Gecede Songül Sarpbaş imzalı el işi bir kostüm giyen şarkıcı, hitlerinden oluşan repertuvarıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Konser öncesi gazetecilerle konuşan Arar, 'Sahnelerde star, evde anne olmak zor mu?' sorusuna şöyle yanıt verdi: "Zor değil; buna yıllar içinde kendimi alıştırdım. Bu, ikiye bölünmüşlük durumu değil. Bir bedende üç ayrı Funda var; sahnedeki Funda, anne Funda ve iş kadını Funda." Sahne ve ev halinin dışında, ekibiyle kendi markasını da yönetmeye çalıştığını anlatan ünlü şarkıcı "Konu iş olunca mantık ağır basıyor. İşte duygulara yer yok" dedi.

'TIKLANMAK BAŞARI KRİTERİ DEĞİL'

Arar, "Şarkıcılıkta başarı kriteri tıklanmak mı, albüm satmak mı, yoksa çok işe gitmek mi?" sorusunu da şöyle yanıtladı: "Çok tıklanmak tek başına bir solistin iyi olup olmadığını göstermez. Milyonlar tıklanıp hiç konser verememek de garip bir durum olur."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13