UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NESLİHAN ATAGÜL VE KADİR DOĞULU’NUN DÜĞÜNÜNE MURAT DALKILIÇ’IN MERVE BOLUĞUR’LA İLGİLİ O SÖZLERİ DAMGA VURDU!..

NESLİHAN ATAGÜL VE KADİR DOĞULU’NUN DÜĞÜNÜNE MURAT DALKILIÇ’IN MERVE BOLUĞUR’LA İLGİLİ O SÖZLERİ DAMGA VURDU!..

NESLİHAN ATAGÜL VE KADİR DOĞULU’NUN DÜĞÜNÜNE  MURAT DALKILIÇ’IN MERVE BOLUĞUR’LA İLGİLİ O SÖZLERİ DAMGA VURDU!..

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun düğününe Murat Dalkılıç’ın eşi Merve Boluğur’a yaptığı ilan-ı aşk damda vurdu. Ünlü şarkıcı, eşine duyduğu aşkın gün geçtikçe arttığını söyledi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Kanlıca'daki Ajia Otel'de 200 kişinin katıldığı bir organizasyonla evlenen çifti bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti iki yıl süren aşklarını geçtiğimiz akşam evlilikle taçlandırmıştı.

Kanlıca’daki bir otelde özel bir organizasyonla evlenen çifti aralarında ünlü isimlerin de olduğu, sevenleri yalnız bırakmadı.

Ünlü çiftin büyük gününe, Mete Horozoğlu, Onur Tuna – Seda Güven, Şahin Irmak – Asena Tuğal, Burak Sağyaşar – Hatice Şendil ve Murat Dalkılıç – Merve Boluğur çiftleri de eşlik etti.

Sade şıklıklarıyla dikkat çeken Onur Tuna ve Seda Güven çiftine mikrofon uzatılınca, Onur Tuna, “Mutluyuz, ikimiz de canımız, bir an önce yanlarına gitmek istiyoruz” dedi. 

Sevgilisi Seda Güven ise, “İnşallah ömür boyu çok mutlu olacaklar.” diyerek güzel temennilerde bulundu.

“İlişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna “Her şey yolunda.” diye kestirme bir cevap veren Güven’e, evlilik sorulunca, sevgilisi Onur Tuna kahkaha attı ve Seda Güven, “Şu an öyle bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Her zamanki gibi şık ve klas görüntüsüyle obkektiflere takılan oyuncu Mete Horozoğlu, “İnşallah bir ömür boyu mutlu bir şekilde yaşarlar” diyerek düğün yerine doğru ilerledi.

Özel akşama nişanlısı Asena Tuğal’la katılan Şahin Irmak, Ağustos’ta yurtdışına gitmeyi planladıklarını söyledi.

Ünlü çift Burak Sağyaşar Hatice Şendil de bu özel günde genç çifti yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Sağyaşar ve Şendil, bir ağızdan “Mutluluklarına ortak olmaya geldik” dedi.

“Onlara bir tavsiyeniz var mı?” sorusuna Şendil: “Onlar ne yapacaklarını çok iyi biliyorlardır, bir tavsiyemiz yok ama evlilik çok güzel bir şey” dedi. Burak Sağyaşar da “Yolları açık olsun.” diyerek ünlü çift için iyi temennilerde bulundu.

Son zamanlarda hakkında çıkan tükenmişlik sendromu haberleri için, güzel oyuncu Hatice Şendil: “Hiç haberim yok, tükenmiş miyim?”diyerek kahkaha attı. Yoğun çalışma temposundan yorulduğunu söyleyerek iddiaya karşılık kısa bir açıklama yapmayı da ihmal etmedi. Açıklamasına, “Güçlüyümdür, dayanıklıyımdır. Kolay kolay tükenmem” diye ekleme yaptı.

Son olarak magazin dünyasının gözde çiftlerinden Merve Boluğur Murat Dalkılıç objektiflere takıldı.

 

Her zamanki gibi siyah şıklığı tercih eden güzel oyuncu Merve Boluğur, “Valla ben yeniden evlenmiş kadar oldum” diyerek söze başladı ve mutluluğunu dile getirdi. Boluğur, “Çok yakın arkadaşlarımız, bugün de evliliklerine şahit oluyoruz. Sonsuza kadar mutlu olsunlar” dedi.

Murat Dalkılıç ise eşi Merve Boluğur gibi yeniden evlendiğini hissetmediğini söyleyerek espri yaptı. “Çok yakışıyorlar, inşallah ömür boyu mutlu olurlar” dedi.

Ne tavsiye verirsiniz diye sorulduğunda, evlilikte bir seneyi doldurduğunu söyleyen Merve Boluğur, “Artık tavsiye verebiliriz.” derken eşi Dalkıllıç, “Tavsiye vermek için erken, çoluk çocuğa karıştıktan sonra olabilir. Hala daha sevgili gibiyiz” dedi.

Murat Dalkılıç kendisine yöneltilen, “Çocuk olduktan sonra aşk bitecek mi?” sorusunu duyunca topu eşi Merve Boluğur’a attı. Güzel oyuncu, “Çocuk ilişkinin meyvesi zaten, ama her şeyin olduğu gibi çocuğun da zamanı var” dedi.

Evlilik aşkı bitirir mi sorusuna ise Murat Dalkılıç, gitgide daha da büyüyor bizim aşkımız.” yanıtını vererek eşine duyduğu aşkı bir kez daha ilan etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13