UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOLLYWOOD VE TÜRK YAPIMLARININ BEYAZ PERDEDEKİ AMANSIZ YARIŞINDA BAYRAMIN GALİBİ KİM OLDU? SERKAN GÜZEL GİŞE SAVAŞLARINI YAZDI...

HOLLYWOOD VE TÜRK YAPIMLARININ BEYAZ PERDEDEKİ AMANSIZ YARIŞINDA BAYRAMIN GALİBİ KİM OLDU? SERKAN GÜZEL GİŞE SAVAŞLARINI YAZDI...

HOLLYWOOD VE TÜRK YAPIMLARININ BEYAZ PERDEDEKİ AMANSIZ YARIŞINDA BAYRAMIN GALİBİ KİM OLDU? SERKAN GÜZEL GİŞE SAVAŞLARINI YAZDI...

Bir ramazan ayını daha geride bıraktık. Kimileri bayram tatilinden döndü, kimileri ise tatil dönüşünde. Peki bayramda sinemaseverlerle dolup taşan sinema salonlarında en çok hangi filmler tercih edildi?..

ZİRVE “SİHİRBAZ ÇETESİ 2”DE!..

Başrollerinde Jesse Eisenberg (Sosyal Ağ, Zombieland), Mark Ruffalo (Yenilmezler, Zindan Adası), Woody Harrelson ("True Detective," Açlık Oyunları), Dave Franco (Liseli Polisler, Kötü Komşular), Daniel Radcliffe (Harry Potter serisi, Swiss Army Man) gibi isimleri barındıran “Sihirbaz Çetesi 2”, bayramda en çok izlenen sinema filmi olmayı başarmış.

4. haftasında olmasına rağmen sinema tutkunlarını salonlara çekmeye devam eden film, 1-7 Temmuz haftasında 75.456 kişiyi sinema solanlarına çekerek haftanın en çok izlenen filmi olmayı başarmış. Toplamda 493.601 kişinin izlediği “Sihirbaz Çetesi 2”nin gişede milyonu bulması zor olsa da bir müddet daha en çok izlenen ilk 3 film arasında yer alacak gibi görünüyor.

“ÜÇ HARFLİLER 3: KARABÜYÜ” İLK HAFTASINDA ZİRVEYE GÖZ KOYDU!..

Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu, Metin Yıldırım, Özay Fecht, Merve Ateş gibi oyuncuları kadrosunda barındıran “Üç Harfliler 3: Karabüyü”, geçtiğimiz hafta seyirciyle buluşmuştu.

İlk 3 gününde 19.128 kişi tarafından tercih edilen film, bayram haftasında en çok izlenen 2. film olma ünvanını elinde barındırıyor. Film ilk haftasında toplamda 74.943 kişi tarafından tercih edilmiş. Bakalım “Üç Harfliler 3: Karabüyü” önümüzdeki haftanın en çok izlenen filmi olabilecek mi?..

“NİNJA KAPLUMBAĞALAR: GÖLGELERİN İÇİNDE” İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR!..

23 haziranda vizyon giren “Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde”, iddialı bir giriş yapmış ve ilk 3 günde 55.605 seyirciyi sinema salonlarına çekmişti.

2. haftasında gişede toplamda 186.347 kişiye ulaşan film, bayram haftasında ise 72.024 kişi tarafından tercih edilerek 1-7 temmuz haftasında en çok izlenen 3. film olmuş.

“KURTULUŞ GÜNÜ: YENİ TEHDİT” TAKİBİ SÜRDÜRÜYOR!..

İlk 3 gününde 53.657 kişi tarafından izlenilen ve geçtiğimiz haftanın en çok tercih edilenler listesinde üst sıralarda yer alan “Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit”i bayram haftasında 70.689 kişi tercih etmiş ve film en çok izlenenler sıralamasında 4. sırada yer almış...

Toplamda 161.864 kişi tarafından izlenen; Liam Hemsworth, Jeff Goldblum ve Maika Monroe’li “Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit”, bakalım bu çetin yarışta önümüzdeki haftalarda da ilk sıralarda yer almaya devam edebilecek mi?

“THE BFG” TOP 5’TE AMA...

Yönetmenliğini Steven Spielberg’in yaptığı, başrollerinde Bill Hader, Rebecca Hall, Mark Rylance gibi iddialı isimleri barındıran “The BFG”, geçtiğimiz hafta vizyon macerasına ‘merhaba’ dedi.

İlk 3 gününde 21.074 kişi tarafından izlenen film, ilk haftasında toplamda 54.967 kişi tarafından tercih edilmiş. Bayram haftasında en çok izlenen 5. film olan “The BFG”, ciddi bir PR çalışması yapmadıkça rakiplerine boyun eğecek gibi görünüyor...

Beyaz perdeyle ilgili analizlerimiz devam edecek...

Serkan Güzel - Uçankuş Tv Yayın Koordinatörü

serkan_guzel@hotmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgişe  analiz  film  sinema  serkan güzel