UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BODRUM'DAKİ ANNELERE VE BABALARA SESLENİYORUM! ÇOCUKLARINIZ RAMAZAN BAYRAMI'NDA ALKOLLE TANIŞIYOR! BU KADAR MI UMURSAMAZ OLDUNUZ?..

BODRUM'DAKİ ANNELERE VE BABALARA SESLENİYORUM! ÇOCUKLARINIZ RAMAZAN BAYRAMI'NDA ALKOLLE TANIŞIYOR! BU KADAR MI UMURSAMAZ OLDUNUZ?..

BODRUM'DAKİ ANNELERE VE BABALARA SESLENİYORUM! ÇOCUKLARINIZ RAMAZAN BAYRAMI'NDA ALKOLLE TANIŞIYOR! BU KADAR MI UMURSAMAZ OLDUNUZ?..

6 Temmuz'da saat 19.00 sıralarında Haluk Şentürk, Hadise ve Candan Topdemir'in işletmesini üstlendiği Bodrum'daki 'La Plaj' isimli mekanda Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun sahne aldığı akşam büyük olaylar çıktı ve 18 yaşından küçük gençlere alkol satışı yapılması büyük tepki topladı. İlk kez Uçankuş’un gündeme getirdiği bu olay bugün gazete manşetlerini süsledi.


Peki, bu olaylardan ne dersler çıkardık? Ya da çıkardık mı?

6 Temmuz akşamı Bodrum'daki olayın yaşandığı mekan, ramazanın son günü de açıktı, bayramda da açıktı! Ne var ki, zaten olay bayramda yaşandı. Bizim Türk adet ve geleneklerimizde bayramda anne babanın elini öpme, büyükleri arama, bayramlaşma, mezarlık ziyaretleri vardır. Bizim bayramlarımızda dostluk, kardeşlik, paylaşma ve bir arada olmak vardır...

Haluk Şentürk

ÇOCUKLARIMIZ BU KADAR MI SAHİPSİZ?

'La Plaj'daki olayda ise, maalesef 18 yaşından küçük çocukların bayramda alkolle tanıştıklarını gördük. Çocuklar su gibi alkol tüketirken bu gücü kimden alıyorlar? Bu çocuklar bu kadar mı sahipsiz? Bodrum'daki anne ve babalara sesleniyorum; bu kadar mı umursamaz oldunuz? Çocuklarınıza bayramlaşmayı, anne babaya saygıyı, öğretmediniz mi? 
Şimdi hemen herkes 'Elbette öğrettik' diyecek!.. Demek ki öğretememişiz, öğrenmemişiz, olmamış!.. Ortada koca bir yanlış var!.. Elbette kimsenin yaşam tarzına kimse karışamaz. Ama 18 yaşından küçük çocukların tek sorumlusu onların aileleridir! Kanunen de, dinen de, vicdanen de... Oraya giden çocuklar eğlence peşinde! Başka yerler almadığı için o mekana gitmişler ama sonucu hep birlikte gördük! İnsanların kafalarında şişeler patladı, silahlar çekildi! Allah göstermesin ya bir ölüm vakası olsaydı? Ortada güvenlik kayıtları da yok (!) Bu olay herkese ders olmalı ve aileler çocuklarını daha sıkı bir şekilde kontrol altına almalı. Nitekim, konuyla ilgili '1 Erkek 1 Kadın' programına bağlanan psikologlar ve avukatlar da aynı konu üzerinde durdu. Bu olay ders olmalı ve çocuklarımıza sahip çıkmalıyız!.. 

Gülşen

Elbette, Bodrum'da adı sanı bilinen birçok eğlence mekanı ve beach club'lar 18 yaşından küçükleri içeriye almıyor. O kurumları bunlarla aynı kefeye koymamak gerekiyor! Ancak, kesinlikle denetimlerin artması gerekiyor.

Bu olayın ilk istihbaratını alıp teyit ettiğimiz andan itibaren aynı soruyu soruyorum, sonuçlanana kadar da sormaya devam edeceğim; La Plaj isimli mekanın yetkilileri, polise neden güvenlik kamera kayıtlarının olmadığını söyledi? Yoksa, içeriye alınan ve alkol verilen çocukların kayıtları mı saklanıyor?Malumunuz; görgü şahidi, Uçankuş TV'nin canlı yayınında olay gecesi o mekanda 18 yaşından küçük, hatta 13-14 yaşında çocukların olduğunu ve onlara içki verildiğine şahit olduğunu belirtmişti. Bakalım, bu olaydan ne kadar ders çıkaracağız? Mekanlar yeteri kadar denetlenecek mi? Ve bu olay unutturulacak mı, yoksa çözüme mi kavuşacak? Biz bu işin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Hadise

Ve son bir şey daha!.. La Plaj'ın işletmecilerinden Candan Topdemir'in İstanbul Kilyos'ta başka bir mekanı daha var. Acaba, orada da 18 yaşından küçükler içeri alınıp, alkol veriliyor mu? Bölgedeki jandarmanın ve yetkililerin bu mekanı da denetlemesi gerekiyor!.. Dedik ya 'bu olaydan ders çıkarmalıyız' diye! Umarım, işletmeciler gereken dersi almıştır.

Candan Topdemir - Demet Akalın

HADİSE’NİN MEKAN SAHİBİ OLDUĞUNU KABULLENDİĞİ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Sinan Güzel – Uçankuş TV Haber Koordinatörü

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERla plaj  skandal