UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“EURO 2016” MÜCADELESİNDEN RATING LİSTELERİNE AMBARGO! DEMET AKBAĞ, YÜKSEK SOSYETE VE MİLYONER! İŞTE BAYRAMIN SON GÜNÜNÜN RATING KARNESİ!..

“EURO 2016” MÜCADELESİNDEN RATING LİSTELERİNE AMBARGO! DEMET AKBAĞ, YÜKSEK SOSYETE VE MİLYONER! İŞTE BAYRAMIN SON GÜNÜNÜN RATING KARNESİ!..

“EURO 2016” MÜCADELESİNDEN RATING LİSTELERİNE AMBARGO! DEMET AKBAĞ, YÜKSEK SOSYETE VE MİLYONER! İŞTE BAYRAMIN SON GÜNÜNÜN RATING KARNESİ!..

Dün hem total hem de AB grubunda zirvede “Almanya-Fransa Euro 2016 Karşılaşması” bulunuyor...

Total grubunda 6.70 rating 29 share alan karşılaşma, AB grubunda ise 7.60 rating 41 share alarak zirveyi kimselere bırakmamış. Her iki grupta da en yakın rakibini rating-share’lerinde katlayan; özellikle AB grubunda açık ara lider olan mücadeleden sonra, kuşkusuz pazar günü yayınlanacak “Euro 2016” final mücadelesi de rating listelerinde rakiplerini bir hayli zorlayacak...

DEMET AKBAĞ VE YÜKSEK SOSYETE!..

Bayramın son gününde de birçok kanalda tekrar ya da özel bölümler yayınlandı. Dün en iyilerin seçildiği bölümle ekranlara gelen “Demet Akbağ ile Çok Aramızda”, total grubunda 1.89 rating 8 share alarak 6. sırada yer alırken, AB grubunda ise 1.57 rating 8 share alarak 4. sırada bulunuyor.

Bir başka tekrar bölümüyle dün ekranlara gelen “Yüksek Sosyete” ise totalde 1.43 rating 6 share alarak 14. olurken, AB’de ise 0.81 rating 4 share alarak 21. sırada yer almış...

“MİLYONER” DÜN NE YAPTI?..

Yayınlandığı her gün iddiasını konuşturan “Kim Milyoner Olmak İster”, dün yine hem kanalının hem de ekibinin yüzünü güldürmeyi başarmış.

Totalde 1.58 rating 6 share alarak 8. sıraya yerleşen program, AB grubunda ise 1.30 rating 7 share ile 9. sıraya yerleşmiş. PT2 (Prime Time 2)’de yer almasına rağmen kitlenin en fazla bulunduğu Prime Time’da yayınlanan birçok dizi-programı gerisinde bırakan “Milyoner”, dün kanalının da en iyi işi olmayı başarmasıyla da dikkatleri çekiyor...

ANA HABERLER YARIŞINDA BAYRAMIN ZİRVESİ DEĞİŞMEDİ!..

Bayramda rakiplerini bir hayli zorlayan “Show Ana Haber”, dün ‘ana haberler yarışı’nda hem total hem de AB grubunda yine zirvede bulunuyor.

Totalde 2.10 rating 14 share ile 5. sırada bulunan “Show Ana Haber”i “Kanal D Ana Haber” ve “Fox Ana Haber” takip ederken, AB grubunda ise 1.40 rating 13 share alarak 8. sırada yer alan “Show Ana Haber”i “Fox Ana Haber” ve “Kanal D Ana Haber” takip ediyor...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com

 

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV’DE YAYINLANAN, SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  reyting  medya  tv