UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALUK ŞENTÜRK, HADİSE VE CANDAN TOPDEMİR'İN İŞLETTİĞİ MEKANDA SİLAHLAR KONUŞTU! 18'DEN KÜÇÜKLERE İÇKİ VERİLİNCE FATURA AĞIR OLDU!

HALUK ŞENTÜRK, HADİSE VE CANDAN TOPDEMİR'İN İŞLETTİĞİ MEKANDA SİLAHLAR KONUŞTU! 18'DEN KÜÇÜKLERE İÇKİ VERİLİNCE FATURA AĞIR OLDU!

HALUK ŞENTÜRK, HADİSE VE CANDAN TOPDEMİR'İN İŞLETTİĞİ MEKANDA SİLAHLAR KONUŞTU! 18'DEN KÜÇÜKLERE İÇKİ VERİLİNCE FATURA AĞIR OLDU!

Haluk Şentürk, Hadise ve Candan Topdemir'in işlettiği Bodrum'daki 'La Plaj' isimli mekanda ortalık birbirine girdi! 

Olayın nedeni; bir müşterinin Ozan Çolakoğlu'ndan şarkı istemesinin ardından, Çolakoğlu'nun şarkıyı çalmak istememesi, ardından da ünlü müzisyenin korumasının sert tepki gösterip şarkı isteyen müşterinin kafasında şişe kırması!

OLAY NASIL GELİŞTİ?..
Gülşen sahneye çıkıp 2 şarkı söyledikten sonra, Ozan Çolakoğlu'nun performansı başladı. Tam bu sırada, Ozan Çolakoğlu'nun korumasının, ünlü müzisyenden şarkı isteyen müşterinin kafasında şişe kırması ortalığı karıştırdı. Şişelerin havada uçuştuğu kavga sırasında silahların çekildiği görüldü.

İzleyenler büyük panik yaşarken, Ozan Çolakoğlu yanına Gülşen'i de alıp hızla mekanı terk etti.

İddialara göre, şişelerden biri o an sahnede olan Ozan Çolakoğlu'nun başına geldi. O sırada eşini izleyen Gülşen ise olaydan yara almadan kurtuldu.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde Hadise "La Plaj'ı Ben işletmiyorum kardeşim işletiyor" demişti. Daha sonra ise, Haluk Şentürk mekanı kendisinin işlettiğini söylemiş ve Instagram hesabında paylaşımlar yapmıştı.

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE İÇKİ VERİLDİ, TEHLİKE GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ!..
Olayın nedeni ise, mekanın 18 yaşından küçük çocuklara  içki vermesi. Bayramın ikinci günü 16-17 yaşındaki çocukların içkili mekana alınması ve alkol verilmesinin faturası ağır oldu!

Eğlence hayatındaki en büyük tehlike 18 yaşın altındaki gençlerin yasak olmasına rağmen içkili mekanlara alınması ve alkol verilmesi! Bu vahim olayın sebebi de tamamiyle bu! Emniyet güçleri 16-17 yaşından küçük müşterilen La Plaj'a alınması ve onlara alkol vermesiyle ilgili soruşturma başlatacağı öğrenildi!

RTÜK’ÜN CEZA KESTİĞİ GÜLŞEN’İN “DAN DAN” ŞARKISI GERÇEK OLDU!..
Gülşen’in bugün La Plaj’da da söylediği “Dan Dan” şarkısına RTÜK, geçtiğimiz haftalarda ilk önce klipten dolayı sonra da şarkının sözlerinden dolayı para cezası kesmişti. Şarkıdaki ‘Ya beni gelip alırsın buradan/ Ya da bir ses duyarsın oradan/ Öldürürüm kendimi, dan dan dan’ şeklinde ifade edilen sözlerle istediğini elde edemeyince silahla vurma mesajı verildiği öngörülmüştü. Bugün mekanda yaşanılan olaylardan sonra patlayan silahlarla birlikte “Dan Dan” şarkısı gerçek oldu. Olaylardan önce Gülşen’in sahneye çıkıp ‘Dan Dan’ı söylemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER YAĞIYOR!..
Yaşanılan bu olaylara o an tanık olanlar, Hadise’nin Instagram hesabındaki fotoğraflarının altına çeşitli yorumlar atıp, Twitter’dan attıkları tweet’lerle tepkilerini dile getirdiler.

İşte o yorumlardan bazıları; 

YAŞANILAN OLAYLARDAN ÖNCE GÜLŞEN, SAHNEDE “DAN DAN” ADLI ŞARKISINI SÖYLÜYOR!.. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhadise  plaj  haluk şentürk  silah  şişe  bodrum