UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. MÜJDE UZMAN VE EBRU ŞALLI'NIN SANAL ALEMDEKİ KAPIŞMASI!.. BİRBİRLERİNE NASIL GÖNDERME YAPTILAR?..

FLAŞ!.. MÜJDE UZMAN VE EBRU ŞALLI'NIN SANAL ALEMDEKİ KAPIŞMASI!.. BİRBİRLERİNE NASIL GÖNDERME YAPTILAR?..

FLAŞ!.. MÜJDE UZMAN VE EBRU ŞALLI'NIN SANAL ALEMDEKİ KAPIŞMASI!.. BİRBİRLERİNE NASIL GÖNDERME YAPTILAR?..

Ebru Şallı ile birlikteliğini noktalayan Sinan Akçıl'ın Müjde Uzman'la aşk yaşadığı ve ikilinin tekneyle tatile çıktığı iddia edilmişti. Sinan Akçıl ile Müjde Uzman’ın özel hayatlarıyla ilgili sorular karşısında ise “Şimdilik aşk yok” demeleri ise kafaları karıştırmıştı.

Yaşanan olaylar soğumadan,  Müjde Uzman'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım tüm dikkatleri üzerine çekti. Uzman yaptığı bir alıntıda şu notu paylaştı; 
"Değişmek zordur yeğenim. Ama bazen, aynı adam olmak daha zordur. Hayat öyle yüklenir ki üstüne; durduğun yerde çatır çatır çatırdarsın. Bazen öyle acır ki için; değiştin sanırsın. "Şimdi" dersin. Şimdi her şeyi yapabilirim.

Rüya gerçeğe ne kadar yakın olursa, uyandıktan sonra duyulan acı da o kadar büyük olur. Bazen yaşamak için öldürmek zorundasın. Bazen yaşamak için içindeki sevgi seni öldürmeden sen onu öldürmek zorundasın. Kendi kendimize verdiğimiz sözü tutmak en çabuk unuttuğumuz şeydir; ne yapsak! Yapacak bir şey kalmayınca, hiç bir şey yapmamak en doğrusu. Bazen yeğen, işleri yoluna koymak için sıkmayacaksın yumruğunu. Açacaksın avucunu, avucundakileri savuracaksın havaya. Bekleyeceksin, bekleyeceksin sana geri gelmelerini." 

Müjde Uzman'ın bu paylaşımı Ebru Şallı'ya göndermede bulunduğu yorumlarına neden oldu. Özellikle de Bekleyeceksin, bekleyeceksin sana geri gelmelerini" cümlesinde direk Akçıl'la yollarını ayıran Şallı'nın hedef alındığı yorumları yapıldı.

Ne ilginçtir ki, Müjde Uzman'ın bu paylaşımından dakikalar sonra Ebru Şallı da sosyal medya hesabından Müjde Uzman'a göndermede bulunurcasına "Benim bildiğim kalp can verir. Benim bildiğim kalp her adımda şifa , sevgi, aşk taşır bütün varlığınla..." diyerek eski sevgilisi Sinan Akçıl'a bütün kapıları kapattığının sinyalini vermiş oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREBRU ŞALLI  MÜJDE UZMAN  SİNAN AKÇIL