UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ'IN YENİ KALECİSİ TAKIMINA VEDA EDERKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!..

BEŞİKTAŞ'IN YENİ KALECİSİ TAKIMINA VEDA EDERKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!..

BEŞİKTAŞ'IN YENİ KALECİSİ TAKIMINA VEDA EDERKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!..

Beşiktaş'ın kısa sürede transferini resmen açıklaması beklenen İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramírez (Fabri) takımı Deportivo'ya veda etti.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Fabricio Agosto Ramirez, bugün yaptığı basın toplantısı ile eski takımı Deportivo La Coruna'ya gözyaşlarıyla veda etti.

3 sezondur Deportivo'da oynayan ve sakatlığı sebebiyle geçen sezon hiç maçyapmayan Fabricio, Deportivo'yu evi gibi gördüğünü ve ayrılmanın çok zor bir karar olduğunu söyledi. Beşiktaş'ı çok büyük bir kulüp olduğu için seçtiğini belirten İspanyol kaleci, 'Kariyerimde yeni bir sayfa açmak istiyordum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her zaman hayalimdi ve Beşiktaş'la bunu gerçekleştireceğim. Yeni bir meydan okuma zamanı gelmişti. Beşiktaş çok büyük ve benim için doğru bir kulüp" ifadelerini kullandı.

SAKATLIK İDDİALARINA SAHADA CEVAP VERECEK

Fabricio, kısa zamanda İstanbul'a gelerek sezon başı çalışmalarına katılacak ve aylar önce imzalanan sözleşmesi KAP'a bildirilecek.

Beşiktaş, Fabricio ile Kasım ayında ön protokol yaptıktan sonra Mayıs ayında resmi sözleşme imzalamıştı. Sakat olduğu için bir yıl top oynamayan kaleciyi gizlice İstanbul'a getiren Siyah Beyazlılar, kalecinin son tedavilerini İstanbul'da yaptırdıktan sonra kapsamlı sağlık kontrolünden geçirmişti.

Sakatlığının geçip geçmediği ile ilgili sürekli olarak hakkında spekülatif haberler çıkan ve yönetim tarafından yalanlanan bu haberlerin doğruluk veya yanlışlığını Fabricio'nun antrenmanlar ve maçlardaki performansı belirleyecek.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13